Szexuális élet feldobása nulla fantáziával (beszélgetés)
Bravó !
Ez aztán inteligencs hozzászólás volt !
Mondaaas??? Mijaza mondas???
Ja, egy masik mondas is van:
Soha nem lattunk meg disznot az allatkert kiralyakent. Mert az az oroszlan. Neked meg jó dagonyazast!
Kibújt a szög a zsákból.
Eszerint láttál már ördögöt, van összehasonlítási alapod.
Gyanítgom, te krampuszt láttál Mikuláskor.
Az nem ördög.
A mondásra hivatkoztam finoman, amely szerint elég haegy férfi egy fokkal szebb az ördögnél. Úgy érze én két fokkal, mivel elég szerény vagyok.
Látom megértetted amit írtam:D
Hurrráááááááá örülünk.
Nomen,elárulod a korodat?
Persze,he nem titok..
Tündér vagy !
Ne örülj azért, mert kissé gonosz tündér.
Ah, ertem. Magadtol elvarod, hogy az ordognel 2 fokkal szebb legyel, de a csaj jelolt az legyen csinos, termeszetesen plasztika nelkul.
Na, nem mintha lehetetlen lenne. De szint a szinttel, én amilyen vagyok, olyat kotok ki elvaraskent is. Ha leszolitana egy "az ordognel 2 fokkal szebb", rendort hivnek:))))
Masik, gyereket minden ivarerett pasi tud csinalni, ha akar, meg egy 70 eves is. Úgyhogy ezzel ne vedekezz, osztom, hogy mar koros vagy, de nem biztos, hogy voltal/leszel korosztalybajnok
Na jó te tényleg nem érted a viccet.
Ne menj kozmetikushoz ha ekkora a képed!
Így érthetőbb?
Mibe kerül a botoxozás ? Biztosan tudod az árakt, ha ilyen jól éertesült vagy.
De erre ráérnék akkor, ha majd ráncos leszek.
De nem valószínű, hogy erre költeném a pénzem.
Inkább majd eléneklam a csajoknak : Lehet, hogy szép nem vagyok, de mégis hóditok...
Ne menj kozmetikushoz:)
Sokat fizetnél ha négyzetméterben számolna az árat:D
Hűha, csípős nyelvű menyecske vagy.
Ha az igényeimet olvastad, akkor láthatod, igényes vagyok.
Valószínűleg 8o évesen ( már ha megérem ) nem leszek ennyire igényes. Feltehetően nőre nem is gondolok. Most viszont még igényes lehertek, mert jó partinak számítok.
Mit jelent ez ?
Van állásom, lakásom és az ördögnél két fokkal szebb vagyok. Legnagyobb erősségem a humor, amit te nem feltételezel rólam.
Küldök neked egy gólyát, ami azt jelenti, hogy még gyereket is tudnék csinálni, ha éppen úgy gondolnám.
Ezeket kozul te is mindnek megfelelsz? :)
A humorerzeket mar kihuztam. Talan az 5 tema sem jatszik, szoval kaphatsz max 4 pontot, ha a tobbi igaz rad