Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetős fórum)
Engem a vásárlók érdekelnének.
Kérdezném, melyik cucc bír nagyobb élvezeti értékkel.
És hogy a zokni biztos ide tartozik e.
Jaaaaa
Érdekelne, de nekem is van használt bugyim. Mennyi ész kell egy női portálon ilyennel megpróbálni bizniszelni?
Biztos hogy nem látja át?? Pasik nem mindig véleményeznek.
Sarkítok most. Ha nincs semilyen véleményük, és hagynak kibontakozni, az is vélemény. Tetszik nekik amit alkotunk..
Idő, tapasztalatból rájöbünk, mibe érdemes időt, energiát beletenni.
Saját ötletem, de hátha be tudod vezetni szolgáltatásnak.
Biztos tudod, van pár gyerekruha, amit éveken át is rakosgatunk, mert olyan édes volt benne a gyerek kiskorában...
Amikor a kezembe került egy pulcsi és egy melegítőnadrág, akkor villant fel bennem az ötlet, hogy kitömöm tömőanyaggal, összevarrom rongybaba alakra. Akár jelképes fejet is lehet hozzávarrni rossz harisnyából. Lábfej nem is feltétlen kell neki, de lehet.
Ezek a babák jók lehetnek díszpárnának, vagy akár az ablakba ültetve-fektetve télen, huzat ellen.
Szia!
Ezek jó hirek:) örülök, hogy jól megy a kis bolt!
Emmellett a gyerekeim is büszkék rá hogy sikerem van :)
A párom...háát ő még mindig nem látja át hogy mennyire sokat fejlődtem
Halihó :) totál elvesztem.
A durim egyre jobban megy miota ki írtam hogy varrást vállalok nincs olyan nap hogy ne hoznának varrni valót. Mellette persze ha bejönnek akkor minden 3. Ik szét is néz. Volt egy illető aki az ötletem koppintva szinten nyitott durit de már be is zárt és rajta kívül még 2 is. Ugyhogy egyre nagyobb a forgalmam. Mivel olcsón vannak jó gyerekruháim így nagyon is kezdik értékelni a boltom :) ami nagy öröm nekem.
Halihó mostanába kezdik megtudni az emberek hogy varrást vállalok és hozzák folyamatosan. Ma is ha 10 en nem voltak akkor egy se :D
Meg tök jól feltöltöttem sbboltot is áruval :)
Sziasztok! Mizujs erre? Én icsit hanyagoltam az oldalt,de amúgy minden okés. Jól vagyunk,gyorsan telik az idő. Félek h télen be ne depizzek majd :/
Hogy vagytok?
A parkban láttalak meg hol nyílott száz virág, a bokrok illatoztak a nap sütött le ránk. Rajtad nejlonblúz volt, rajtam selyeming. A szellők lágyan fújtak
csendben és szépen és halkan - mint a fing