Szex élmények. (beszélgetés)
kemény!!!:D
Azóta biztos túl vagy rajta:D
Huu ha én belekezdenék,engem innen kivágnának!
Voltam én már mindenhol ahol csak lehet(helyileg)
Ha most azt kérdeznéd melyik volt a legjobb,az összes jó volt,nekem nem volt még rossz élményem!:)))
Kicsi Gesztenye, demoon24,
szívesen meghallgatunk Titeket... de nem erőltetem, csak ha úgy érzitek.
hát volt jó pár...
főleg az extrém helyek miatt....
akkor tényleg igaz ....wááááááááá...lebuktál
de mi hasznod van belőle ??? jót röhögsz ?
................nemakartam bocs bocs bocs bocs bocs bocs bocs bocs bocs bocs bocs bocs bocs bocs bocs
10000000 bocs
Ami azt illeti még nem voltam nőgyógyásznál, és nem is tudom, hogy hogyan álljak elé?mit kell neki mondani, és mi van, ha kiröhög?
köszi,
hogy segítetek...
Kár, hogy az első-meghatározó élmény nagyon fájdalmas volt. remélhetőleg csak testileg, és nem lelkileg.
A vérzés, sztem nem gond, pláne, ha a napokban lett volna aktuális.
Persze ha huzamosan fennáll, a nőgyógyász mindent megold.
Biztos ,hogy nem.Egyre jobb lesz majd.
Főleg ,ha elengeded magad:)
SOS!
Óriási gondban vagyok, illetőleg még azt sem tudom, hogy gond-e vagy egy normális jelenség, ami bárkivel előfordulhat. 18 éves lány vagyok, és tegnap éjjel életemben elősször feküdtem le fiúval. Nagyon fájdalmas volt, ami később aztán enyhült, de kissé véreztem, ami bizonyára annak tudható be, hogy elszakadt a szűzhártyám. DE a vérzés nem maradt abba és most olyan, mintha menstruálnék. Ami az illeti három nap múlva kellett volna megjönnie normális esetben. Most nem tudom akkor, hogy csak hormonális zavarom van, és előbb jött meg, vagy ez egy természetellenes vérzés, ami a fájdalmas szeretkezés miatt van. Kérlek segítsetek. Eléggé meg vagyok ilyedve!Előre is köszönöm!
Sára
hát elsőre nem biztos hogy jó.Nagyon sok függ a fiútól ,hogy ő hogy viselkedik a helyzetben.Ha tapasztalt az előny ,ha mind aketten kezdők vagytok akkor,kicsit nehezebben fog menni.
A lényeg ,hogy nyugodt körülmények legyenek,és na csak fél óra időtök legyen.legyen idő szépen lassan a dolgoknak egymás után folyni...
További ajánlott fórumok:
- Tengerimalac a háztartásban - tapasztalatok, élmények?
- Különös tapasztalások, élmények
- Szexuális Élmények! Kivel? Hol? Hogyan?
- Rossz élmények orvosokkal
- Pasik! Adjatok tippeket miként nyújthatok felejthetetlen élményeket a pasimnak az ágyban! És az ágyon kívül mi az ami jól ...
- Szólj hozzá! Téma a NYÁR minden, ami eszedbe jut - események, emlékek, égi jelenségek, élmények stb.