Szex egy másikkal (beszélgetés)
:o)))
Segítsek?
Az a gyanúm hogy mindenkinek vannak olyan gondolatai, ami a másiknak rosszul esne, mindenféle témában.
Ily módon igen kevés korrekt ember szaladgál a világban.
Én pl. most a főnököm fejét szeretném kisbaltával felaprítani. :)
A fantázia nem negatív dolog, csak ha negatív dolgokról fantáziálunk, ami a másik félnek rosszul esne, ha tudna róla. Ez unkorrekt a másikkal szemben, előszőr jönnek a gondolatok, majd a tettek. Akár megcsalásba is torkollhat.
Ha igazán szereted a párod, ilyesfajta fantázia még picit sem furakszik be az elmédbe.
Nem .... én nem arról beszélek, hogy mi a normális és mi nem .... szerintem, ha név nélkül készítenénk egy felmérést, meglepő eredmények születnének, hogy egyébként "jól" működő kapcsolatokban milyen arányú egy külső személyről való fantáziálás .... akár alkalomszerűen, akár rendszeresen ....
Én csak azt kérdeztem, hogy meg lehet-e szabni, hogy kire nézzen a másik, kire gondoljon .... stb. .....
Feltételezem, hogy ha vkinek az életét teljes mértékben kitölti a másik, akkor nem fantáziál senki egy harmadikról .... vmi hiány hozza létre az igényt .....
További ajánlott fórumok:
- Emberek miért viselkednek így a másikkal? Ennyire semmibe veszik a másikat?
- Mit tennél, ha "másodhegedűs" vagy egy kapcsolatban és mikor szakítani akar a másikkal, hogy veled legyen, a másik bejelenti, hogy terhes?
- Ha kitörőlhetnéd a hét valamelyik napját, s egy másikkal helyettesíthetnéd, melyik napot vennéd ki, melyiket tennéd be újra? Miért? :)
- Annyira nehéz, mikor a másikkal van. Ez teljesen kikészít 😥