Szerintetek szép Tótpeti Lili szépségkirálynő? (beszélgetős fórum)
Ismertség, pénz dönt a mai világban szinte mindenről.
A harmadik lánynak oddaadnám a koronát, ő szép, be kell ismerni, de a másik kettő semmi esetre sem.
Szerintem pedig szép ez a lány, és megérdemli, hogy győzött.
Ha téged ez ennyire zavar, javaslom vedd rá az általad sokkal szebbnek tartott barátnő(i)det hasonló versenyen való indulásra.:)
nem értem ennek a fórumnak a lényegét....jah,de mégis:legyünk már "kicsit" gonoszak
a lány tényleg nem tökéletes,én is láttam már szebbet nála és látok nap mint nap,de ő nyert és ennyi....lehet azért mert tényleg valakinek a valakije és az is lehet ,hogy nem,szuimplán csak a zsűrinek ő tetszett legjobban
én csak azt nem értem,hogy mindez neked miért fáj? érintett vagy a témában?indult a gyermeked,rokonod,barátod, akárkid ezen a versenyen,akit legyözött ez a lány? állítólag nem,akkor meg nem tök mindegy ,ki nyert és miért?:D
Én továbbra sem értem, hogy mi a probléma ezzel a 20 éves kislánnyal...
Tehát, 20 éves, szép a bőre, szép a foga, szép a mosolya, szép a haja, szép a szeme, jó az alakja, szép a keze is.
Elindult egy szépségversenyen, ahol őt találta a zsűri a legszebbnek.
A sokkal szebb lányok, akik az utcán futkosnak, nem jelentkeztek, így hiába szépek, őket nem tudták kikiáltani a legszebbnek.
Mi a bűne azon kívül, hogy ő jelentkezett a többi szép lány meg nem. Attól még nem ronda és nem mondhatjuk azt, hogy nem érdemelte meg.
Azt gondolom, hogy senki életét nem befolyásol az, hogy ő lett a szépségkirálynő és nem más...., és emiatt kár is fikázni
Ki az istent érdekel kit választottak?
A szépség annyira relatív….
Neked lehet valaki ocsmány nekem meg szép. És pont nem fog érdekelni ha neked nem tetszik nekem viszont igen… 🤷♀️
A szépség relatív..de szerintem mindhárom lány gyönyörű azon a képen, amit linkeltél.
Külön öröm látni, hogy a körmük is szép letisztult, nem műkarmaik vannak.
Na mi van?!
Beléd szorult a szó?
Nyitsz egy fórumot, ahol fikázol egy szép lányt, aztán azt mondod, hogy más teszi ezt?
Probléma van a fejedben?
És nem mellesleg, de ritka az, ha én valaki kinézetére rosszat mondok.
Te kérdezgetted múltkor Kulcsár Edinát is?
Szerintem ő is szép;)
Szerintem nagyon szép és biztosan kedves is a mosolygós kis hölgy, aki szépségkirálynő lett. :)
"Egy nő szépsége nem a ruhákban, amiket hord, nem az alakjában vagy a frizurájában rejlik. A nő szépségét a szemében találod, mert a szem bejárat a szívhez, ahol a szeretet lakozik."
/Audrey Hepburn/
"A mosoly a legelőnyösebb ékszer, amit egy hölgy csak viselhet."
/Susanna Clarke/
"Nem az a kedves, aki szép, hanem az a szép, aki kedves."
/Lev Tolsztoj/