A szépségkirálynő! Szerinted ki volt a legszebb? (beszélgetés)
Szerintem igazi természetes szépség nyert, nekem tetszett. :-) Viszont a világversenyen szerintem nincs esélye mert nincs benne semmi plussz. Nagyon szép, nagyon bájos, de ennyi...
3. lányon egyenesen kiakadtam! Azt sem értettem mit keres egyáltalán a mezőnyben, erre ő lesz a 3.!
Nekem tetszett még az első leányzó is. Csak az agyonszőkített haja nem...
Viszont a tavalyi szépkirálynők nagyon gázosak voltak....
szerintem meg csak ezért lett közönségdíjas, mert mindenki elájult hogy hűűű fogyatékos.. olyan mint a csillagszületikben volt a Teca.. na neki se volt semmi keresnivalója a 8-ban és mégis a döntőig ment..
Ettől függetlenül a Fanni tényleg szép volt, pl sokkal inkább megérdemelte szerintem a díjat mint a 14-es.. számomra ő kifejezetten csúnya volt..
A legszebb szerintem a 8. volt :)
Weisz Fanni nagyon szép, valóban természetes és kedvességet sugároz, de azért lett épp közönségdíjas, mert hallássérült. Ezt kellett kihozni a médiában, az esélyegyenlőség égisze alatt. Ami azért gáz, mert nem reális, és igazatok van, mi volna a világversenyen..?
Mondom ezt úgy, hogy nagyon szimpatikus nekem is a csaj, de tudjátok, ez show-biznisz... Nem hiszek a szavazatokban, éppúgy, ahogy a valóság-show-k esetében sem..
Egyébként nekem a 13as versenyző tetszett legjobban, aki a első körben kiesett. Utána hamarosan elmentem aludni..
Én nem ismerem Fannit, de sokat láttam a tv-ben. Én neki adtam volna az egyik koronát, bár nem vagyok szakmai zsúri. De, neki van kisugárzása, természetes..és bájos.
Elgondolkodtam, mért csak közönségdíjas lett? Talán a zsúri félt mit szolnak, ha egy nemzetközi versenyre, "sérült" embert küldenek...bár szerintem Fanni, még így is lepipált mindenkit, hogy nem hall, hiszen mindent ugyanúgy megcsinált mint a többiek..Szerintem bárhol büszkék lehettünk volna, hogy ilyen szépségkirálynőnk van.
De ez csak az én véleményem...:(((
egyértelmű, hogy én voltam, vagyok, leszek!
csak nem indultam...