Szerintetek mi a legjobb immunerősitő, ha folyamatosan beteg vagyok? (tudásbázis)
D3, mint az köztudott. Az egészséges embernek a napi ajánlás 4000NE, ha nincs nyár. Ha meg nyár van, akkor 2000NE.
És ez még nem egy legyengült, betegeskedő szervezet.
Cékla vagy céklalé!
De "vitaminkoktélt" is csinálhatsz!
Almát, sárgarépát és céklát kell összeturmixolni!
A kínaiak "Csodaitalnak" hívják és erős, természetes rákgyógyszerként tartják számon!
Ugye a ráknál a fő szempont az immunrendszer teljes leépülése, és ezt kell visszaerősíteni!
Most már egyre több tanulmány készül, hogy a C-vitamin is erős rákgyógyszer, így a citrom is preventív, rákölő hatású.
Én konkrétan a céklalében soha nem csalódok!
A leírtak alapján jó esélyed van arra, hogy a pajzsmirigyed (ami a szervezet karmestere) a bűnös. Nézess utána!
Milyen vérvételen voltál? Az általános nem mutatja ki, ha gond van a karmesterrel. :(
Sajnos a tödőgyulladásra tényleg kell az antibiotikum:(
Tudom, hogy ezen lovagolok, de pajzsmirigyedet nézték?
Az okoz ilyeneket!
Az antibiotikum sajnos legyengíti a szervezetet, így nem csoda, ha a sokszori szedés után egy kisebb betegséget is rögtön elkapsz és szövődményei lesznek, hiszen a szervezeted elfeljtett védekezni, ezért rá kell segíteni újabb antibiotikummal:(
Én is a sok zöldségre, gyümölcsre szavazok és valami multivitamra és a C vitamin mellé, ha zavarja a gyomrodat, akkor valami gyomorkímélőt.
Remélem hamarosan túl leszel ezen!
Elég sűrűn szedtem antibiotikumot és egy hónapja szteroid készitményt is. Visszatérő tüdőgyulladás ,fulladok ,nem sokat eszek mégse tudok fogyni.
Voltam vérvételen semmi gond nincs. Ezért gondoltam hogy hátha tudtok ajánlani valamit.
Akárhányszor felteszel egy kérdést válaszra sem méltatod a válaszadókat.
Számtalan ilyen fórumot indítottál már...
Akkor ki kellene vizsgáltatnod magad.Ha lelki eredetű problémád van,az pedig mindenre kihat.
Persze van sok vitamin és gyógyhatású készítmény ami segít.
Én a gyermekemmel omega3 halolajat iszunk két naponta,ezt a kúrát pár hét megszakítással kb.fél évig tartjuk.C vitamint szedünk még, a többi vitaminpótlást pedig többnyire az étkezésekből nyerjük,és sok-sok gyümölcsből. Minden jót neked!
Nem vagy megelégedve az életeddel, a világban betöltött pozícióddal.
Ezért vagy folymaatosan beteg
Mi az a folyamatosan?! Egy kivizsgalas nem artana es a problema gyokeret megkeresni, gockutatas, stb...
Es termeszetesen, a lelki hatteret is felkutatni!
Gyogyulast!
Kérj első körben egy teljeskörű kivizsgálást,labor vizsgálatot a háziorvosodtól.
Ezenkívülajánlom figyelmetekbe! Nagyon igaz!
Minden betegség lelki eredetű!
Miről árulkodnak a betegségeid? (részletek Rüdiger Dahlke könyveiből)
További ajánlott fórumok:
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?
- Szerintetek nem gáz, hogy a "legjobb barátnőmnek" vélt nő itt beszéli ki a dolgait, holott állítólag azért vagyok, hogy velem beszélje meg?
- 10 hónapos csecsemőnek létezik valamilyen immunerősítő csepp, hogy ne legyen sűrűn beteg, taknyos?
- Ki a legjobb szülész a Szent István kórházban? 27 hetes terhes vagyok-mikor kell orvost fogadni?
- Házi praktikák immunerősítésre és a téli betegségek lerövidítésére
- Szülők immunerősítése gyerek betegségek ellen