Szerintetek mennyire számítanak a kilók? (beszélgetés)
Sziasztok!
Szerintem baromira nem számitanak a kilók. Sokkal többet számit a testzsír % és a leadott centimeterek. Engem anno az örületbe kergetett az, hogy a kilóim nem akartak lemenni még a legszigorubb diétával sem, de visszagondolva azert centikben szembetünöbb volt a változás!
Én is azt mondanám ez a reális :)
Ruházkodásra térve: Én mikor kicsit teltebb voltam,mindig úgy csináltam,hogy ha szűk nadrág volt rajtam,akkor egy lazább felsővel kombináltam,ha pedig szűk felső,akkor a nadrág volt laza,nem testhez tapadó.Bár még most vékonyan sem szeretem a szoros cuccokat,de így kombinálva szerintem 5-6 kilót simán letagadhat az ember!
Ahogy gondolod:)
Azért még próbálkozok egyet.
Ha már szűk szárú, akkor legyen sötétebb és ne ilyen koptatású. Ez a koptatás pont úgy erősít, ahogy nem kellene.
Lehet, hogy csak a fotó nem túl jó...
Ebben van igazság,hogy nem vékonyra vagyok tervezve,tipikusan erős testalkatom van és nem is akarok vékony lenni,csak ideális súlyú és inkább izmosabb , mint vékony.:)
Ha leadom a kilokat,akkor is edzek es ugyan igy eszek,en nem szenvedek... mindent eszek csak mértékkel.Kenyeret,üdítőket,nasit szinte soha.Ezt ugy kell érteni,h a bő 2 honap alatt kb 5 alkalommal ittam,ettem ilyeneket és hála Istennek nem is igénylem..
Látom te is figyelsz a részletekre. :))
Ugye milyen csúnya, mikor feszül egy ruha valakin, és a bugyi szélénél elválasztódik az alakja?
Áááá, ez nem igaz. Adott fazon csak nagyon vékonyaknak áll jól, bár láttam én már nagyon vékony lányt farmerban, aki még véletlenül sem volt csinos. A farmerhoz olyan alkat kell, hogy jól álljon, és persze a farmer fazonja sem mindegy. És látok sok telt lányt is, akiknek a jól megválasztott farmer szuperül áll.
Hordjon farmert, csak ne ilyet! Én a sztreccs farmert sem szeretem. Úgy látom, hogy a legtöbb lány alakját elrontja, főleg akkor ha egy számmal kisebbet vesznek, mert jobban hangzik a 28-as, mint a 29-es. Pedig ez nem így van, és egy, egy számmal kisebb farmerban egy csinos lány is úgy néz ki, mint egy középen elkötött túrószacskó.
Az a farmer tényleg szörnyű!!!
De szerintem a farmer amúgy is csak a nagyon vékony lányokon áll jól, ha 65 kg leszel, akkor se hordd!
Holnap meglesz. Gyalogolni fogok busz helyett. 1-1 órát. egyelőre. futni kéne kicsit, de beszari vagyok mostanság. :))
ááá nem akarok kockás hasat, csak egy picit faragni belőle.
Na egy kis torna holnaptól!
És akkor a hasaddal sem lesz gondod:)
Szerintem egy kis has kell.
Egy nőnek ne legyen kockás hasa, hanem legyen izmos és rajta egy kis lányos háj:)
Megnéztelek, nagyon szép lány vagy így akárhány kilósan is.
Biztos le fogsz fogyni 65 kg-ra is, de nem biztos, hogy ilyen szép leszel. Ugyanis nem az az alkat vagy.
Vannak a karcsú, törékeny lányok és vannak a teltebb típusok.
A férfiak ízlése is megoszlik, vannak akik a 100 fölötti nőket díjazzák, másoknak az 50 kg-s is kövér.
Nem tudom, én így látlak szépnek.
Ha most lekínlódod magad 65-re és nem arra vagy "tervezve", mihelyt visszatérsz egy átlagos étkezésre, másfélszerese fog rád visszarepülni annak, amit leadtál és kegyetlen boldogtalannak fogod érezni magad!:(
Ó, emlékszem, a comb nekem is ennyi volt. Volt! Most tuti van 54-55.
De majd hétvégén megnézem a naptáramban.
A mérleg nem cél hanem eszköz.
Az egészség viszont fontos.
További ajánlott fórumok:
- Valóban azok az anyák, feleségek, akik teszik a kötelességüket áldozatnak számítanak?
- Nem számítanak az anyagiak? Sok múlhat rajta nagyon is!
- Vagyontalan emberek emberi értékei nem számítanak?
- Valóban visszaélésnek számítana az általam elkészített e-mail cím használata, amit én készítettem egy cégnek?
- Ha nem számítana a pénz, mivel foglalkoznál legszívesebben?
- Ha gyes alatt szülnék mi alapján számítanák a 2. babánál a tgyás-t és a gyed-et?