Szerintetek ki nyeri meg a megasztárt?:) (beszélgetés)
Nem kifejezetten a kinézetén szoktam röhögni, inkább a megnyilvánulásain amikor fiú énekest dicsér :-DDD
A múltkor úgy nézett ki mint egy barokk Mária szobor. Mag a frizurák...
Osztom :-) Attilának kéne nyernie állitólag Ő fog ;-)
A "Művésznő" azért jó ott, mert igy legalább amikor megszólal, tuti halálra röhögöm magam :-DDD
Szerintem is Kökény fog nyerni, de véleményem szerint ő is a legjobb. A Reni is ügyes, tanulékony, és jó a színpadon, de szerintem az Attilának jobb a hangja.
Sztem is Presser ért igazán a zenéhez, Friderikusz ált. melléfog hogy hamis, honnan is értene a zenéhez,a művésznő se nagy zeneszakértőnek tűnik, aztán Mester Tamás néha mond jókat.
Észrevettem persze, de csak most olvastam :-) Ha nem tetszik ne reagálj, ilyen egyszerű ;-))
reni a nyertes mert neki meg van jovoje es tanulekony.
Észrevetted,...már nem ez a téma!!
Na hát akkor nem figyeltél, Ő maga mondta az egyik adásban, hogy nem ért a zenéhez :-)))) Azért a Presser szerintem ebben inkább otthon van. A többit nem vitatom amit irtál azt mindenki tudja :-))
Kökény Attila fog nyerni. Előre eldöntött. Szerintem.
Szerintem nem nagyképű! :-)
Jó csaj és igazi Megasztár! :-)
TOLVAJ RENÁTA! :-) HAJRÁ!
Szerintem Reni nagyon nagyképű.Az oké,hogy jó hangja van,de nem kéne ennyire elszállni magától.
sziasztók,szerintem,is ,ATTILA./eséjes a nyerésre.üdv.ágnes
szerintem Attila nyeri, bár én Reninek drukkolok. Attila sem rossz, de nekem megmaradt az a bárénkes aki volt, kicsit Jimmy utánzat csak nem olyan komoly hanggal...
Attila fogja, pedig nekem Reni jobban tetszik. Az elején nem tetszett, de mára nagyon jó lett.
Szerintem is Attila a jobb énekes, Reni viszont jobban mutat a színpadon, csak sajnos sokszor becsúszik nála 1-2 baki az énekben. Attilának szurkolok, Reni picit elszállt magától.
Reninek kellene de a nézők többsége botfülű és abszolút szimpátián szavaznak.
Attila is nagyon jó ,De Reni jobb énekes.
Szia!
Szerintem is Attila nyeri.Biztos hogy számít majd a szavazótábor is,sőt csak az számít amíg a nézők döntenek...
Reni is jól énekel, de azért nála vannak ingadozások.Attila meg akármikor kiáll mindig 100%-ot nyújt.Szerintem
Sztem a fiúcska,a nevét most hirtelen nem tudom.
Ja! 90 % hogy ő fog nyerni.
További ajánlott fórumok: