Szerintetek ismerkedik a hátam mögött?! (beszélgetés)
Csatlakoznék Erika75 40.hozzászólásához.Mi is a neten ismerkedtünk meg a párommal,és egy kis idő után törölte magát a társkeresőről velem egyetemben.Azt tudom csak mondani,hogy ha nem szeretne ismerkedni más csajokkal törölte volna magát,nem lépne be és nem válaszolna senkinek sem..
Honnan jött rá,hogy Te írtál neki??
Miután megkérdezted utána írtál neki levelet?
És mit írtál és ő mit válaszolt??
Megbeszéltük.
Azt mondta, hogy azért nem törölte magát, mert nem foglalkozott az egésszel. Nem levelezett, Neki írtak, de Ő nem válaszolt soha.
Most erre mit mondjak?
Azt mondja, hogy soha nem bántana, bízzak benne, fontos vagyok neki!
Aztán ugye én írtam Neki 'állevelet'.. Ő válaszolt, majd ma reggel közölte, hogy akár játszatunk így is, ha szükségem van ilyen játszmákra, de ő jobban örülne, ha kérdeznék..
A távolság, és a munka miatt, csak pénteken tudunk talizni.
Tegnap 2x is beszéltünk, de "arról" nem esett szó.
Kedves, aranyos volt, mint mindig.
Lehet naívnak tűnök, de semmi rosszat nem tudok róla elképzelni, tényleg nem.
Hiszem, hogy erre is van magyarázat.. Rosszul teszem?
Pocsék egy érzés.. valami olyan, mint amikor felébredsz egy tündérmeséből!
Ez nem történhet meg, mert eddig olyan boldog voltam!
Legszívesebben most azonnal találkoznék vele, megfognám, megráznám, és megkérdezném, hogy mi a fenét művel!
Görcsbe a gyomrom, gombóc a torkomban, még nem tudok semmi biztosat, de már most nagyon fáj ez az egész..:(
Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, bár tény, nekem sem esne jól egy ilyen szitu.
Lehet, hogy az van, hogy Ő itt van a társkeresőn, aztán írt neki valaki. Már csak az a kérdés, hogy ilyen esetben, hogyan reagál.
Viszont igen, ott van a másik fele is, hogy lehet az, hogy szeret, imád, akar, de egyszer csak felbukkan(hat) valaki, aki szebb, jobb, izgalmasabb, hiszen nagyobb a kisértés, mintha nem lenne fenn egy ilyen oldalon.
Nem lennék a helyedben!
én is tapasztalatból beszélek. És ez a legnagyobb baj ezekkel a netes társkeresőkkel. Van akinek ez már afféle hobbija lesz. Úgy értem találkozik vkivel, esetleg el is mélyül a kapcsolat, de ott van benne a "hátha találok mást is, lássuk kinek kellhetek még" gondolatok. SZóval aki fent van egy ilyenen, az bizony most csak szamaragol és a mesés lóra vágyik.
És nem fogja bevallani,ha rákérdez az ember, vagy csak szédít, hogy ugyan már ez nem jelent semmit, csak poén, unaloműzés...az ember lánya meg szerelmes, kétségbe van esve, mert nem akar megint egyedül maradni, és kapaszkodik. a pasiba, a hazugságaiba, és így el lehet lavírozni egy ideig, a hazugsában, a gyomoridegben. Kérdés, hogy kell ez vagy sem.
kérdezd meg tőle, ne számonkérően, hanem egyenesen őszintén.
Felesleges kavarni, meg játszmázni, szerintem.
Szerintem ismerkedik. Nem is értem, hogy feltételezhetitek azt h a társkeresőn nem másért van fent vki mint hogy partnert találjon. Akár komolyat, akár csak alkalmit. Ha az ember CSAK beszéltegő társakat akar, akkor felmegy egy Hoxa félére, vagy egyéb közösségi oldalra, vagy lemegy a sarki kocsmába a haverokkal.
Ezen kattogni, h hány olvasatlan levele van,mikor lépett be utojára... Ha pl elfelejtette volna magát leszedni róla, és kb 300 napra nem lépett volna be, akkor elhinném, h ártatlan.
Ha meg unatkozik és azért csajozik virtuálisan, az már rég rossz. Előbb utóbb akad egy olyan nó aki megmozgatja a fantáziáját. És bizony sok nő az ilyen társkeresőn csupán alkalmi pasikat akar, és a pasiknak ez komoly párkapcsolat mellett ideális is. Az egy dolog hogy ez nagyon nem szép dolog, de hát ez a világ ilyen világ.
Szia:)
Kiderült valami?
Remélem, hogy nem csal meg, hiszen IMÁD, de tényleg.
Ezt az egyet tudom, nem az a hűűűű, de nagy csajozós, de ugye az ördög nem alszik.. Nekem pl. itt duruzsol a fülembe, hogy mi van, ha...
Barátnőm egyszer a volt pasijával pl. azt csinálta, hogy írt neki egy ilyen társkereső izén, a pasi meg elhívta randizni (barinőm direkt vakrandit akart)
Aztán megbeszélték, hogy talizzanak itt meg itt.
A pasi várta, barinőm meg befutott:D
Volt nagy balhé, de legalább kiderült az igazság.
Ez is jó:)
Nagyon jó!:))
Beregizel, aztán írsz Neki.., hogy pl. mennyire szereted ahogy csókol, vagy mennyire élvezted az utolsó együttléteteket stb. bármit.:)
Szerintem ez még aranyos is lehet:D
További ajánlott fórumok:
- Mi folyik a hátam mögött?
- Fiatalon, több éves kapcsolattal a hátam mögött hűtlenül.
- Gyógyszerek a hátam mögött
- Azt higyem el, amit nekem mond vagy azt, amit a hátam mögött?
- Elég sűrű napok állnak a hátam mögött, van kedve valakinek holnap egy csajos vásárolgatós kávézós délutánra Budapesten?
- Elítélendő, ha szeretnék külföldön tanulni (csereprogramban részt venni) egy gyerekkel a hátam mögött?