Szerintetek csak dolgozni jött ki külföldre? (beszélgetés)
Jobb hogy igy tortent...
De akkor is egy utolso senki aki csak arra vart hogy megkapja a fizeteset..novemberi lakberbe es kajaba semmit nem adott bele..
Utolso par uzebeteben igerte megadja..de persze azt varhatom..
Csak az faj hogy igy kihasznalt en meg probaltam mindig hinni neki mert szerettem..de ezek szerint ö nem engem.
Mondtam neki hogy kap kb 1 honapot hogy bizonyitson es a szex is jobban mukodjon ha tenyleg engem akar es szeret akkor menjen neki az is...
Plusz szoltam a telefonalas miatt is hogy mikor itthon van nem ir uzenetet se nem beszel senkivel..persze tudom hogy kicsi az esely ra hogy valtozzon.
Akkor szabadulj meg tőle minél előbb!
Keress magatoknak egy tisztességes embert. 🍀🍀🍀
Ameddig eltartod őt, meg a másik családját, veled marad. A lányának ezután is meg akar venni mindent, amit csak tud.
Neki nagyon jó ez így. Egy farokért nem áldoznám fel a saját pénzem, amit a gyerekeimre is költhetnék.
Téged választott, mert remek balek vagy! :(
A keresete hozzám jön mert ugy egyeztünk meg közös bankszamlara rakjuk...de minimál vett keres amibol szinte a lakbér rá essö része jön ki..
Így elvileg nem tud most még gyűjteni...De az hogy múltkor is a fele fizetését a lánya szülinapi ajándékára költötte...Én elleneztem ilyen drága ajándékot de állítása szerinte egyszer egy évben hagy kapjon és megvette.
Szeretem és persze e miatt nem egykönnyen engedem.Azt sem tudom meddig tűrjem neki, hogy ilyen...
Csöbörből vödörbe...
Jól kihasznál, még autót is teszel a feneke alá. Bolond lenne egyelőre lelépni. Neki ez így nagyon jó! Jó nagy balek vagy. :(
Kirúgnám.
A gyerekek eleinte szerették, mert foglalkozott velük,de elmúlt részéről a kezdeti lelkesedés szerintem és már csak napi szinten köszönés van és annyi...
Tegnap panaszkodott hogy vele nem foglalkoznak, mondom látják hogy te sem közeledsz és úgy állnak már hozzád.
Sőt látom hogy nem igazan foglalkozik velük ezért én sem forszirozom.
Sajnos igazat irsz🤔
Szinte semmire sem jó...ha rábízok valamit kB én hamarabb elintézem mint ö...
Vak, hogy rohadna meg.
Jobb azért felebredni, még ha fáj is. Aztán meg veri az ember lánya a fejét a falba, hogy milyen hülye volt.
Én két hosszú szar kapcsolatot megúsztam gyerek nélkül, pedig a másodikban evett a fene, hogy szülni akarok. De milyen jó, hogy nem sikerült...!
Sajnos, a szerelem nem ismer észérveket, viszont a rózsaszínű köd után valóban keserű lesz a felébredés.
Címre válaszolva: szerintem igen.
Semmi közöm hozzá, de biztos én nem akarnék ilyen kapcsolatban élni, főleg nem akarnék szülni még egy gyereket ilyen labilis kapcsolatba.
Nem értem mi a jó számosra a pasiban.
Nincs érzelmi biztonságod, nincs anyagibiztonságod mellette, nem igazán igazi férfi az ágyban sem, akkor mi a jó benne?
További ajánlott fórumok:
- Ti ki mennétek ebben a helyzetben külföldre élni és dolgozni?
- A párom ki szeretne menni dolgozni külföldre, de én attól félek, nem jön vissza. (Építőiparban szeretne dolgozni.)12 éve vagyunk együtt.
- Külföldre dolgozni!...Te mennél?
- Mennyire változtatja meg a család életét, ha az apa külföldre megy dolgozni?
- Akiknek a férjeik külföldre készülnek dolgozni, vagy már ott vannak. Tapasztalatok érdekelnének
- Szerintetek megéri külföldre kimenni dolgozni?