Szerintetek a mellszívó tönkreteszi a melleket? (beszélgetés)
Nem a szoptatástól, terhességtől lóg a mell, hanem ha nem hordtál terhessèg és szoptatás alatt melltartót, illetve ha előtte sem. Ehhez add hozzá, hogy ha nagyon sokat nőtt terhesség alatt a mell+zéró melltartóhordàs, akkor igen, meg fog ereszkedni.
De ha terhesség alatt csak egy mèretet nőtt és amùgy meg mindig hordtál csöcsfixet (jó méretezést, jó pánttal), akkor megôrizheted a melled szépségét.
Anno a koleszban nagyon sok 15-16 éves lányt láttam nagyon lógós mellekkel, pedig sose voltak terhesek. De max tornaórán vagy akkor sem hordtak melltartót és logikus, hogy a nap 24 órájából ha 16 órán keresztül èrvényesül a gravitáció, annak meglesz az eredménye. Nem akkor kell elkezdeni hordanj, amikor már lóg, hanem megelőzésként, amikor még szép.
A mellszívó ugyanez, gondolom, ha nem lilára szívogatod vele, nem lesz gond.
ez alkati kérdés, nem tudsz mit tenni ellene, ha olyan típus vagy, már terhesség alatt változik annyit, hogy utána ha nem is szoptatsz, plötty lesz. Ha olyan alkat vagy, akkor meg semmi se változik, csak az évek alatt a gravitáció, és mintha sose szültél volna. De ezt persze csak akkor tudod meg, ha már szültél, szoptattál, és túlvagy az egészen.
figy, megijedni semmi esetre se kell. ha nagyon olyan lesz a szitu, és sehogy se bírod elfogadni az új helyzetet, keresel egy jó plasztikást. De az is lehet, hogy semmi se változik, és túlizgultad az egészet.
Nekem pl semmi se változott. nem nőtt, nem lett kisebb. nem lett plötty. Én ilyen alkat vagyok. Van a családban akinek nőtt és úgymaradt, van akinek a végére kisebb lett és úgymardt, van akinek plöty lett, van akinek mint nekem semmi se változott... szóval ezt egyszerűen nem lehet tudni. izgulni rajta felesleges.
Köszönöm!
Èn hülye ezek miatt abban a tévhitben voltam,hogy lehet a mellszívó a felelős érte.Első baba,úgyhogy mèg tapasztalatlan vagyok ilyen téren és a védőnőnél sem kèrdeztem rá,pedig kellett volna...
A fiammal 8 kilót, a lányommal 4-et híztam. A terhesség alatt megnőtt, utána összeset volna akkor is, ha nem szoptatok. Most olyanok, mint az üres tejeszacskók. A hasam is szép csíkos, de egy percig sem bánom. Itt van nekem ez a két gyönyörűség.
Ezek az én tigris cskíjaim, amikért keményen megszenvedtem. :)
Gyors és könnyű szülést, és ne gondolkodj ilyesmin ;)
Mert pl van egy barátnőm,aki amiatt panaszkodott,hogy mostanra olyan a 2melle mint a kifacsart rongy...
Én jövőhétre vagyok kiírva,s megrémít amikor ilyet hallok.
Megjegyzem kb 10kgt híztam egés terhesség alatt.
nem a mellszívótól és nem is a pici szopásától
hanem már magától a terhességtől megnől a mell, megnyúlik a bőr, s ahogy ez szépen elmúlik ereszkedetebb lesz picit
Itt arra gondolok,hogy szoptatás abbahagyása után teljesen elernyedtek lesznek,vagy sem...
Kinek mi a tapasztalata?
További ajánlott fórumok:
- Barátom telhetetlen és már tönkretesz ezzel!
- Hozzuk vissza a kisegítő iskolákat? Pár gyerek teljesen tönkreteszi a fiam osztályát:(
- A szomszédom tönkreteszi az életemet!
- A féltékenység tönkreteszi az életem!
- Hogyan kellene helyesen reagálnom, ha a vendégünk tönkreteszi az új szőnyeget?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?