Szeretőnek kellesz! (beszélgetés)
Minden nő egyszer elvakult szerelmes liba lesz, csak van akinek van esze, és tud az orrától előrébb is látni, van aki meg csak addig.:XD
Nálam gágogóbb elakult szerelmes liba(fiatalság bolondság c. fejezet) nem volt a föld kerekségen-mégis tudtam előre tekinteni, és a másik érdekét nézni:XDDDDDDDDDDDD
mindenki tudja mi a helyes? hát szerintem egy elvakult szerelmes liba nem mindig:D
a libát itt most nem értem senkire aki hoxás ne vegyétek fel ez nem a pasitok inge:D
Az egy dolog, hogy valakik tudják, az meg egy másik, ha meg is cselekszik és az elveik szerint élnek.
Mindenki tudja mi a helyes, de kevesen tudják és akarják követni azt:)
Persze, sőt én a fórumindítót teszem felelőssé. Mivel Ő lépne félre feltehetőleg neki hiányzik valami abból a kapcsolatból.
Hacsak nem az van a dologban, hogy egyszerűen nem bír a vérével. Mert akkor hiába jó neki minden otthon, vágyik az újabb és újabb kalandokra, skalpokra.
Nem az lenne az egyszerűbb, hogy leülnének első körben megbeszélni, hogy akkor állj eddig és nem tovább.
Megmondaná mindegyik a másiknak a sérelmeit, majd megbeszélnék tudnak-e máshogy élni, vagy váljanak el az útjaik.
Mert én itt úgy gondolom a két fél között a kommunikácio teljes hiánya lépett fel. Vagy legalább is a fórumnyitó meg sem próbálja rendezni a dolgokat, inkább egy másik férfi ágyába menekül
"hidd el sokan tudják hol a határ"
Aha:DDD A mai világban jó ha 100-ból 1.
hidd el sokan tudják hol a határ, csak azok nem nyitnak forumokat igy azt nem látod aki a te elveidnek megfelelően él, itt általában az extrémebb meghökkentőbb esetek jelennek meg a forumban
ha egy kapcsolat elromlik ott nem csak az egyik fél a hibás, és ha odafigyelne a párjára a másik, érezné hogy baj van, de ha laxarja valamiért akkor ezzel jogot ad a párjának arra hogy továbblépjen
a továbblépésnem meg két modja van
aki erős személyiség az szakit a szemébe mondja a másiknak, és csak utána keres mást
aki meg bizonytalan tipus az kétkapura játszik egy ideig amig nem dönt
Ennek értelme?????
Magyarázza már el nekem mi értelem van abba, hogy egy ember játszik a másiknak az érzelmeivel?
A topiknyitó tény és való már ne szereti a barátját akivel 3 éve együtt van /él/. De akkor miért nem közli vele, hogy számára ennyi volt?
Véleményem szerint fél a magánytól, hogy két szék közül a pad alá esik.
Olyan mindenkivel előfordul, hogy megtetszik neki valaki. Stílusa, személyisége, külalakja. Csak tudni kell megálljt parancsolni magának. Egy határt nem túllépni.
amit látsz azt jól, de nem csak az van amit látunk
ha van ilyen akkor értelmet kap az olyan is:D
játssz még
amíg van
időd
járj még
amíg van
erőd
lélegezz
lélegezz
adj még
amíg adni
tudsz
ha várlak
oh el ne fuss
lélegezz
lélegezz
kell még
hogy
itt maradj
az élet
nemcsak
pillanat
lélegezz
lélegezz
nem veszíthetsz el
majd ha menned kell
lélegezz
lélegezz
lélegezz
végzet ez
,,Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem a kutyámat"
Az egyik fórumban azt olvasom, csalódott egy fiatal csaj a férfiakban ezért inkább a továbbiakban a női nemnél próbálkozik. /Ezután magyarázzák nekem a genetikusok, hogy a leszbikusság és a homoszexualitás betegség/
Most pedig azzal szembesülök, hogy 3 éve barátja van, de szerető kellene neki.
Ez a dolog tisztességes és noooooooormális??????
Persze az is lehet én vagyok túl konzervatív.......