Szeretnélek szereti de nem lehet. (beszélgetés)
1000% ,hogy csak én
na meg a felesége:(
És te élvezed h másodhegedűs lehetsz??
Ki tudja h melletted hány van még neki....
Pontosan. Én egy kapcsolatot mindig akkor zártam le, amikor úgy ítéltem meg, hogy nem érdemes folytatni. Nem törődtem azzal, hogy a következő még csak a láthatáron sincs. A legtöbb ember nem így csinálja.
Ezen a portálon is rengeteg olyan fórum fut - persze többnyire nők indítják -, amiben elmondják, hogy döglődik az aktuális kapcsolat, mit csináljon, mert volna egy másik.
Ebben a konkrét esetben a topicindító kezdte csábítgatni a nős embert. A legtöbb férfi meg sajnos "vevő" az ilyesmire. De ha nincs "áru", akkor nincs vevő sem!
Nehogymár szentté avassuk itt a férfiakat:D
Megérik a pénzüket,és mi van ha nem a csajszi vetette ki a hálóját?
Mondtam már aki nős,az foglalkozzon a családjával,aki meg ennek ellenére elcsábul,az meg így járt...Vannak fontossági sorrendek,egy járt utat egy járatlanért fel nem adnék,ha valakit tisztességesen szeretek,bármekkora legyen az a kísértés!!
Ha meg mégis,akkor az egyiket lezárom,mielőtt egy másikba belekezdek!
Szerintem...
Nem hinném, hogy begyepesedett lenne a gondolkodásom, mert piszkálja a csőröm, hogy sok nő családos emberre veti ki a hálóját.
Azt is tudom, hogy könnyű Katát táncba vinni, ha ő is akarja. Tehát persze, hogy a férfi sem ártatlan, de talán könnyebb lenne a hűség, ha nem volna annyi kísértés.
tudom, hogy nem hozzám, csak én meg nem tudom befogni a kicsike számat. :DDDD
bocsi. :)
És ki mondta h hozzád intéztem a felháborodásomat??
Ugyanis felháborít egyesek begyepesedett gondolkodása...Mindig csak a nők...Az összes "férjek gyöngye" olyan ártatlan a szemükben:)
Nem tudom miért gúnyolódsz...???!!!
Csábítgatja más férjét....Akkor megismétlem,aki már nős az miért nem a feleségét csábítgatja??Ha őt csábítgatják,miért nem áll ellen?Hm..?
Szomorú h nő létetekre nem értitek ezt...
Én még soha nem voltam ilyen helyzetben,de ha engem a férjem megcsalna,akkor nem a nőt hibáztatnám,hanem mindekettejüket és azon is elgondolkodnék h miért csalt meg a férjem...
Mert erről talán sok feleség is tehet...
Nem csak magamat. Valóban jól működő kapcsolatba nem tud (ami csak és kizárólag közös munka eredménye lehet, egyedül ez sem megy),bekerülni egy harmadik.
ezért írtam, hogy hasoló helyzetben csak magamat és a páromat okolnám, ha engem csalna meg.
ja, bocsi, most jobban elolvastam a hsz-dat... szóval azt írod, hogy ti ketten lennétek a hibásak?? Miért feltétlenül magadat okolod érte?? Csak akkor okolhatnád magadat is, ha nyilván nem tudnátok leülni, és megbeszélni a dolgokat, annak ellenére, hogy ő próbálná... de itt is számtalan más helyzet van...
Nem okolhatnád akkor magadat, ha pl. nem akarná veled megbeszélni a problémákat, inkább menekülne egy harmadikhoz... vagy pl. akkor sem okolhatnád magadat, ha még probléma sem lenne köztetek, csak szüksége lenne egy újra...
Ez kíváncsiság akart lenn, mert úgy érzem, határozott ellenvéleményed van, és érdekel. De egy fórum cím segítene.
Tegyük fel, engem csalna meg a párom valakivel, biztos vagyok benne, hogy annak nem a harmadik az oka, még akkor sem, ha ő a kezdeményező. Biztosan őt útálnám érte, de a hibásak ketten lennénk, a párom és én. Lehet, hogy arányaiban van különbség, ki mennyire vétkes abbna, hogy egy ilyen helyzet kialakul, de csak 2 hibás van. És ez nem demagógia (ahogy korábban írta valaki).
További ajánlott fórumok:
- Milyen kutyád van, vagy milyet szeretnél ha lehetne?
- Amikor szeretnél vmit/vkit de NEM LEHET!!!
- Ha ketten igazán szeretik egymást, lehetséges, hogy egy harmadik felbukkanása érzelmileg belekavarjon a kapcsolatba?
- Hogyan lehet segíteni annak, aki nagyon szereti a hazugságot?
- Milyen frappáns választ lehet adni erre a kijelentésre? Az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak csontokkal.
- Lehet hogy az anyukád a testvéredet jobban szereti mint téged?