Szeretnél egy párkapcsolati elemzést? (beszélgetés)
Hahó, Sziasztok!
Működik még ez a topic? Szeretnék én is kérni egy kapcsolati elemzést.
Én: Miskolc,1971.03.04., 0óra51perc
Férjem: Miskolc, 1972.10.22., 0óra42perc
Előre is köszi!
Talán Én is szeretnék:)
Miért állt meg ez a fórum?
Szia!
Én is szeretnék kérni, ha nem gond:)
Én: 1980-12-24, 10 óra 55 perc, Budapest
Férjem: 1971-09-08 az időt nem tudom:(, Nagymajtény (Románia)
Előre is köszönöm!
Én is nagyon szeretnék!
Férjem 1958.06.21.Kéttornyúlak,nem tudom
Én 1966,06,29,Pápa,10 óra
Nagyon várom!
Jaj, szeretnék én is.
Párom:1983.10.04. Budapest
én:1989.01.03. 12:30 Vác
énis kérek!!
én: 1990. 03.26. budapest 06:45
barátom: 1988. 01.31. kiskunfélegyháza, 08:00
kösziiiiiiiii ^^
hú de jó!!!
Én is kérhetek ilyet?
jómagam: 1978.03.03. Budapest 13.40-kor
párom: 1971.10.08. Dunaújváros
köszi előre is :)
Szia !
Remélem még működi ez a lehetőség! :)
én is kérnék egy kis elemzést!
Párom: Jászberény, 1980-03-28 18után
Én Makó, 1984-12-15 20,20
Köszi:)
b:)
Szia.Szeretném az elemzést ha lehet.Férjem:1974.12.08
Komló. Én:1975.12,06 Komló Nagyon szépen köszönöm
Szia!IGEN.
Én:1989.05.24Bp Ő:1988.02.02Bp
Elöre is köszönöm!!
Párom:Püspökladány,1964.12.19.v.mikor este
Hanna:Mezőtúr,1977.07.01. 18.00
Nagyon köszönöm!!!Hanna
Szia!
Igen szeretnék. Milyen adatok kellenek hozzá?
Szia! Légysz ird meg nekem, hogy mit várhatok, 6 éve élek vele egy se vele, se nélküle kapcsolatba.
Ő:1982.10.06 Püspökladány
Én:1986.03.10 02.30 Püspükladány
Köszi
Szia! Én egyszer csináltattam egy ilyet, sok pénzért, de szivesen olvasnám a te véleményedet is.
én 1982.08.17. 13.30 Szentes
párom 1976.10.17 08.00 Szentes
Előre is köszönöm!
Hú de örülök ennek!Nagyon kiváncsi vagyok!
Én:1975.07.17,15:05 Sopron
Párom:1978.07.02. 3:15 perc Nagykanizsa
Elöre is köszönöm és nagyon várom!
Nyuszi: Monor, 1971.12.09., 14:50 óra
Süni: Berettyóújfalu, 1963.11.10., 20:00 óra
Köszönettel!!!
Csak most látom,hogy a párom adatait elrtam 16-án született,de ciki:)(
Mégegyszer az adatok,most mér pontosan.
Párom: Baja,1974.05.16.(órát nem tudon)
Én:Nagykanizsa,1977.06.05. 10ó55p
Bocsi,de remélem még nem kezdted el,és így nem doloztél hiába.
Köszi
timisz 02 (Hold) timisz02 párja (Nap) trigon
Érzelmi síkon összhang jellemzi a kapcsolatot. A konfliktusokat általában nem észérvekkel rendezik, hanem inkább a szívükre hallgatva. Ennek viszont az a feltétele, hogy az egyikük hajlandó legyen, a másik akaratának, illetve érzelmeinek alávetni magát.
timisz 02 (Vénusz) timisz02 párja (Nap) sextil
Kölcsönös vonzalmat, kellemes együtt töltött órákat jeleznek a csillagok. A Nap és a Vénusz helyzetéből adódóan akár igazi szerelemre is számíthatnak. Hogy ez mikor és hogyan következik be, az a körülmények függvénye.
timisz 02 (Szaturnusz) timisz02 párja (Nap) quadrát
Nem könnyű kettejük között az együttműködés. Ha mégis létrejön a partnerek közt tartós kapcsolat, akkor azt szinte lehetetlen megszakítani. Ilyenkor mondják azt, nem tudnak élni se vele, se nélküle.
timisz 02 (Aszcendens) timisz02 párja (Nap) sextil
Nagyon erős kötődést jelez a két horoszkóp. Kapcsolatuk mély és sokat ígérő. A hasonlóságuk alapján éppúgy létrejöhet a kölcsönös szimpátia, illetve a szerelem, mint a különbözőségük alapján, vagyis azon, hogy kölcsönösen kiegészítik egymást.
timisz 02 (Hold) timisz02 párja (Hold) quadrát
Nehezen tudnak kompromisszumot kötni, és érzelmi kitörések, félreértések is terhelhetik a kapcsolatot. Kölcsönös türelmetlenségen túl féltékenység sem kizárt. Időnként úgy érezhetik, hogy nem egy csónakban eveznek.
timisz 02 (Szaturnusz) timisz02 párja (Hold) sextil
Visszafogott érzelmek, de biztonság és határozottság jellemzi a kapcsolatot. Az egyik fél erősebb és célratörőbb, mint a másik, s ez a gyengébb félnek néha fáj, de szüksége van a biztonságérzetre. Egymástól való elszakadás nagyon nehéz, szinte lehetetlen.
timisz 02 (Aszcendens) timisz02 párja (Hold) quadrát
Hirtelen támadt heves érzelmeket mutat a két horoszkóp. Hogy ezek mennyire tartósak, az egyéb konstellációkon is múlik. Ha életüket összekötik, akkor számítani kel átmeneti viharokra, érzelmi bizonytalanságra.
timisz 02 (Jupiter) timisz02 párja (Merkúr) trigon
Nyílt, őszinte kapcsolat, amelyben mindenről lehet és kell is beszélni. Ösztönzik egymást céljaik elérésében. Pénzügyi, jogi tranzakciók közös lebonyolítására is érdemes szövetségre lépniük.
timisz 02 (MC) timisz02 párja (Merkúr) együttállás
Remek együttműködésre utaló jelek, azonos vagy egymás kiegészítő gondolkodásmód. Sok jó ötletet és tanácsot kaphatnak egymástól céljaik eléréséhez.
timisz 02 (Merkúr) timisz02 párja (Vénusz) quadrát
Az egyiküknek az érzelmek, a szerelem és a szex a fontosabb, a másikuknak pedig az értelem, a logika és a racionalitás. Ez félreértések, feszültségek forrása lehet, sőt idővel elveszíthetik türelmüket, ha csak nem fogadják el a másikat olyannak, amilyen.
timisz 02 (Mars) timisz02 párja (Vénusz) sextil
Szinte tökéletes a szex, szerelem, sőt egymás titkos vágyait is képesek kielégíteni. Ennél erősebb vonzalom, szenvedély ritkán adatik meg az életben. Más kérdés, hogy az élet más területein illenek-e igazán egymáshoz.
timisz 02 (Neptun) timisz02 párja (Vénusz) quadrát
A harmonikusnak induló kapcsolat előbb-utóbb zátonyra futhat, ha nem vigyáznak. Ennek az lehet az oka, hogy mindkét félnek túlzottak az elvárásai a másikkal szemben, és szerelmének tárgyát olyan tulajdonságokkal ruházza fel, amelyekkel valójában nem rendelkezik.
timisz 02 (Szaturnusz) timisz02 párja (Mars) együttállás
Megbízható szoros kötelék, amelyben a kezdeményezőkészség és megfontoltság egyaránt érvényre jut. Az egyik fél mindig aktívabb, a másik visszafogottabb - még az érzelmek és a szex terén is.
timisz02 párja (Mars) bolygója timisz 02 1. házára kifejtett hatása
Nagy hatással vannak egymásra, de kapcsolatukban a rivalizálás is szerepet játszik. Ez azonban ösztönzőleg hathat, ha egyéb konstellációk a nemes versengést nem zavarják meg.
timisz 02 (Mars) timisz02 párja (Uránusz) trigon
A találkozás sokat ígér mindkét félnek, de a kapcsolat megtartására különös gondot kell fordítaniuk. Az együtt töltött idő azonban igen szórakoztató, élményekben gazdag, a változatos események sorában mindketten örömüket lelik.
timisz02 párja (Uránusz) bolygója timisz 02 1. házára kifejtett hatása
Váratlan események tehetik labilissá a kapcsolatot. Mikor már-már egyenesbe érnének, mindig történik valami, ami megzavarja a harmóniát.
timisz 02 (Jupiter) timisz02 párja (Neptun) trigon
Álom pár és álom házasság. Tele érzelmekkel, szeretetettel, egymás iránti figyelmességgel. Kár lenne ebből a szép álomból felébredni.
timisz 02 (MC) timisz02 párja (Neptun) trigon
A nagy álmok, grandiózus tervek jelentik az összekötő kapcsot. Ha ezeket sikerül megvalósítaniuk, akkor kölcsönösen elégedettek lesznek kapcsolatukkal. Az esetleges kudarcért viszont egymást okolják.
timisz 02 (Jupiter) timisz02 párja (Plutó) oppozició
Szoros kötelék, amely többnyire valaminek - anyagi javaknak, hatalomnak - a megszerzésére irányul. Ebben ketten tényleg profik lehetnek.
timisz 02 (MC) timisz02 párja (Plutó) sextil
Erős a vonzódás, de ez még nem elég a harmonikus kapcsolathoz, ahhoz más kedvező konstellációkra is szükség van.
timisz 02 (Vénusz) timisz02 párja (Aszcendens) quadrát
Az egymás iránti érdeklődés garantált, ám az is valószínű, hogy kapcsolatukat heves érzelmi viharok kísérik. Tipikus esete ez annak, amit úgy emlegetnek, hogy a férfi és a nő nem érthet egyet, mert mindketten mást akarnak: a féri a nőt, a nő a férfit.
timisz 02 (Merkúr) timisz02 párja (MC) oppozició
Remek együttműködésre utaló jelek, azonos vagy egymás kiegészítő gondolkodásmód. Sok jó ötletet és tanácsot kaphatnak egymástól céljaik eléréséhez.
timisz 02 (Neptun) timisz02 párja (MC) együttállás
A nagy álmok, grandiózus tervek jelentik az összekötő kapcsot. Ha ezeket sikerül megvalósítaniuk, akkor kölcsönösen elégedettek lesznek kapcsolatukkal. Az esetleges kudarcért viszont egymást okolják.
timisz 02 (Plutó) timisz02 párja (MC) sextil
Erős a vonzódás, de ez még nem elég a harmonikus kapcsolathoz, ahhoz más kedvező konstellációkra is szükség van.
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Gyónni szeretnél? Itt megteheted!
- Te szeretnél már babát, de a párod még nem?
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Álmodozzunk...milyen SMS-t szeretnél most kapni? (csak röviden, tömören)