Szeretnék hízni pár kilót, mit csináljak? Ajánlanátok esetleg valami táplálékkiegészítőt? (tudásbázis)
A táplálékkiegészítőkkel az a baj, hogy addig hat csak, amíg szeded. És akkor is csak edzéssel együtt.
Talán a Béres-csepp segít a táplálékok felszívódásában is. De ezt nem tudom neked megígérni. :)
akkor jó:)
Sztem amúgy legalább olyan nehéz hízni, mint fogyni.Anno a hízással én is szenvedtem, most meg, hogy nyerjem vissza a "versenysúlyomat"c. rész.
De sztem a sport+ kaja kombó a meoldás.
Fórumindítónak üzenet, h. menjen el egy hozzáértőhöz, aki megfelelő edzéstervet állít össze, az segít. Nekem + 6 kg-t:)
hajrá:o)
ott kérdőjel volt...
nem úgy undi, hanem undi-e neki, hogy magokat egyen vagy ilyenek... Vki undorodik pl. a gyümitől (Kautzci Armand)
ezért kérdeztem, h.undi-e neki a mag vagy bármi olyan, ami hízlalhatna.
Mi undi?
Amúgy madár sem vagy, hogy magokat rágcsálj... Ha már itt tartunk.
Fiam kapta itt a Hoxán ezt az ajánlatot__és bevált__Biotech-es Vitabolic tabletta ez több féle vitamint tartalmaz. + Omega 3 halolaj kapszula.
Ha tömeget is növelni szeretnéd, akkor a szintén Bioteches Max Gain Plus egészséges szénhidrát fehérje por összeállítást javaslom. Több ízben kapható. Nekünk nagyon bevált, de mellé kell kondizni is!
itt a +oldás, nem veszek tökit, oszt' pont
amúgy undi?
ez a bajom nekem is.. a tökmag:o(
leszoktunk a cigiről és ezt nyamizzuk...
Szia!
Huhh, hányan fognak irigyelni ezért a problémáért... :)
Ha az étvágyaddal is gondok vannak, tehát nem is igazán akarsz enni, mert nem esik jól, akkor a Béres-cseppet kipróbálhatod.
Én most ezt adom a lányaimnak, tényleg javított az étvágyukon. :) Ha neked meg mégsem válna be, legalább juttattál egy kis plussz ásványi anyagot a szervezetedbe. :)
Amire figyelni kell, de a tájékoztatóján is rajta van, hogy mindig kell mellé Cvitamint szedni.
Ami még hízlalhat, az rágcsálnivalóként valami olajos mag, mint pl. dió, mogyoró, kesudió, mandula, ilyesmik.
Sok sikert!
Nyuszikám, menj el konditerembe és egyél,mint ááálllat...! Gondolom, tömegnövelni szeretnél. Egyértelmű, h.edzőterem, viszont a kondidra is figyelj oda és normálisan kajálj, ne hülyeségeket össze-vissza:o)
Mijaza pár kg?
eddig mivel próbálkoztál?
További ajánlott fórumok:
- Szépség, egészség és fiatalság - a táplálékkiegészítőkkel
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Szertornára járok, és a tanárom azt mondta, diétáznunk kell. De én egyáltalán nem akarok fogyni. Mit csináljak? Van esetleg ötlet?