Szeretnéd tudni, hogy megcsal-e a férjed? (beszélgetés)
"Ha a gyereked molesztálja valaki arról nem szeretnél tudni, hogy véget vess neki? Tudom szélsőséges példa, de a lényeg ugyan az."
Nagyon nem ugyanaz!
Annyira nem terheli, hogy aztán a következő alkalmat is sikerül neki kihasználni, hiszen elsőre sem bukott bele...
Ritka az amelyiknet ilyenkor a lelkiismerete mardos, ill. ha mardosta is, akkor hamar elmúlik, hiszen a világ nem dőlt össze, vacsora meg tiszta gatya is van, a világ rendje helyreállt, ő meg a űber király, mert megvolt a Gizke is, meg megvan a régi is...
Nem terheli ám a lelküket bűntudata kufirc miatt, főleg ha ki sem derül. Szépek ezek a gondolatok, hogy majd sz ö lelkét égeti, meg hasonlók, csak ez nem igaz.
Sosem értettem ezt a fejem a homokba dugom taktikát a nőktől, ha nem tudod, akkor nincs is? Ha a gyereked molesztálja valaki arról nem szeretnél tudni, hogy véget vess neki? Tudom szélsőséges példa, de a lényeg ugyan az!
Én szeretném tudni, ha a férjem más nőbe mártogatja a kolbászát!
Egyértelmű, hogy igen.
Ne hazudozzon nekem senki.
Ha van bátorsága félrekúrni akkor ahhoz is legyen, hogy elém áll és megmondja.
Az ember elsőre rávágná, hogy: persze.
Huszonéves koromban azt gondoltam, mindenképpen tudni akarnék róla, ha megcsalnának. Most majdnem negyven évesen pedig arra hajlok, ha egyszeri alkalom volt, nekem ne valljon színt, mert míg ő megkönnyebbül, rám óriási terhet rak. Ha kellett a félrekuffantás, hordozza csak szépen a lelke mélyén síri csöndben. Viszonynál egyértelmű, hogy tudni akarnám, mert ott kőkeményen madarat csinálnának belőlem.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Te szeretnéd ha a párod bent lenne a szülőszobán?
- Te szeretnéd tudni, ha a férjed szeretőt tart?
- Szeretnéd tudni, hogy fiú vagy lány?
- Szeretnéd tudni, hogy megcsal a párod?
- Szeretnéd tudni a második babád nemét?