Szeretlek és szeretlek közötti különbség (beszélgetés)
de ezzel a hozzáállással arra is hivatkozhat a férjed, hogy azért etyepetyézik más nőkkel napközben, mert te nem érsz rá, mi ebben a rossz? :) az még nem jutott eszébe, hogy neten millió más unaloműző tevékenységet is találhat, mint idegen nőkkel ismerkedni? :)
persze nem csodálkozom ilyesmin, a férfiak hihetetlen dolgokat bírnak kitalálni :)
Akkor vedd úgy, hogy azt már most megkaptad!
Mi a baj?
Hát, könnyebb ígéretet tenni, mint aztán később betartani, ha idő közben aktualizálódna az a bizonyos helyzet ..... de ezt csak általánosságban írom .....
Én nem tartalak hülyének, ennyi infó alapján és sem válnék, hisz Te amúgy nem gyanakodsz, bizonyíték sincs semmire ..... de azért nem felejtenék, nyitva tartanám a szemem .....
Remélem, szereted Te is a sört .... :o)))
De, szerintem biztos végigolvassa, ha ráér .... :o))
Vagyis: elmondtuk a véleményünket...amire nem kíváncsi.
Struccpolitika?!
Igen. Én is írtam, utaltam rá szinte minden hsz-emben, hogy a 13 év az nem hagyható figyelmen kívül, de lehet ez "csak" egy barátság is. Persze lehet szerelmi viszony is, de .... mi ezt végképp nem tudhatjuk.
:o))
Figyelj! Még ha nem is írta volna oda... az a 13 év azért nagyon "beszédes".
Szerintem.
* Panna bólogat
(csak a spenótot nem szeretem:D)
Én sem azt írtam, hogy mondogatom ..... de voltak helyzetek, amikor szükségét éreztem kimondani, és valószínűleg lesz még rá példa ....
Nem tudjuk, hogy a fórumindító férje milyen szövegkörnyezetben használta ezt a kifejezést, így igazából csak találgatni meg feltételezni tudunk, de ezzel meg jobb vigyázni .....
Mások vagyunk...más gondolatokkal.
Nekem is vannak barátaim, mégsem mondogatom nekik, hogy szeretlek. Viszont annak, akit "úgy" szeretek,...mondom. :)
Az utolsó mondatoddal egyetértek.
Hát, szerintem nem. :o))
Ja, és a spenótot is szeretem ..... nem kedvelem, nem csípem, ahogy a legjobb barátnőmet és rajta kívül néhány barátomat sem komázom, hanem szeretem ..... és ezzel szerintem az emberek többsége így van .... a családtagjaimról meg már nem is beszélek .... meg a macskáimról .... :o))
Természetesen én is felhúznám a szemöldökömet, ha ilyet olvasnék a párom levelezésében - ha egyáltalán beleolvasnék - és próbálnám kideríteni, miről is van szó, de azért kapásból nem kezdenék cirkuszolni .....
De abban azért egyetértek, hogy ha vki egy "tartós kapcsolatban", és a 13 év levelezés eléggé annak számít, azt írja a másiknak, hogy "szeretlek", az valószínűleg egy nagyon bensőséges viszonyt jelent ..... vagy barátit, vagy szerelmit .....
Szeretlek mert eltartasz még ha néha napján meg is bántasz.
Szeretlek mert kívánom minden porcikád.
A szeretlek, az szeretlek! Lehet mögé más tartalmat bújtatni, magyarázni...de minek?
Az egyéb érzelmek kifejezésére rengeteg szavunk van. Pl. csíplek, bírlak, kedvellek, szimpatikus vagy stb.
További ajánlott fórumok:
- Mikor mondtad ki utoljára, hogy szeretlek?
- 13 éve nem mondtam Neki, hogy szeretlek!
- Ugyanazt jelenti a SZERETLEK szó a nők és a férfiak számára is?
- Értsd meg, szeretlek, de nem tudok hűséges lenni!
- Mi a különbség: szeretlek - imádlak?
- Szeretlek titeket szeretlek benneteket- Mi a különbség, melyiket mondanád egy osztálynak?