Szeretem, de mégsem látom őt szépnek; miért? (beszélgetős fórum)
3 kategóriába tudom sorolni a férfiakat.
1. helyes, jól néz ki
2. nekem tetszik
3. egyik sem.
Sosem érdekelt, hogy helyes-e a srác, csak az, hogy tetszik-e. Ilyenkor szoktam mondani, hogy nekem tetszik, más nem számít. És hidd el, voltam már oda vörös hajú, szeplős informatikus srácért is a fősulin.
Volt már egy pont ugyanilyen fórum...
Akkor sem értettem miért kell egy kapcsolathoz azt érezni, hogy "gyönyörű férfi"
Ha ezen bármi múlna a legtöbb ember magányosan rágná a körmét otthon...
Valakit vagy szeretek, vagy nem, mondjuk azt nem tudom, hogy aki nem tetszik (magyarul nekem szép), azt hogy lehet férfiként szeretni, és azzal hogy működhet a kémia, de lehet csak velem van a baj...
Miért nem látod szépnek? Mert valószínűleg nem az. De ettől még lehet a világ legjobb pasija. A fél világ lefoscsizza a bokáját Brad Pitt láttán, Angelina Jolie mégis elvált tőle.
Te egyébként jaj de gyönyörű nő vagy? Az hogy valaki szép viszonylag kevéssé képes összetartani egy kapcsolatot, de az hogy működik a kémia és még kedveled is, az elég jó kezdetnek. Ne légy hülye! 😝
Nekem volt egy másoknak érthetetlen kiteresem.
Egy kancsal, csampas grafukussal.
Én egy jó kinézetű, humoru férfival kezdtem dugogatni kb. 2 éve, hogy majd mellette megtalálom "az igazit".
Egyutt
Soha nem is tetszett igazán, nem is akartam soha megkedvelni őt, a sors mégis keresztülhúzott mindent. Most ott tartunk, hogy kedvelem őt, a kémia is működik, viszont amikor ránézek tudom azt, hogy kinézetre sokkal jobbat is kaphatnék tőle, viszont egyszerűen nem kell.
A kapcsolat elején vagyunk, kedvelem őt, fontos, viszont nem érzem azt, hogy jaj annyira gyönyörű férfi.
Ez normális?