Szerelmi háromszög? (beszélgetés)
Ki szorít a fejedhez pisztolyt azzal a felszólítással, hogy össze kell jönnöd azzal a sráccal akit nem is szeretsz? Bah.
Nincs több kérdésem. (igaz, eddig sem volt)
Közös lakásban legyél titokzatos :) elmész egyedül valamerre, nem mondod meg neki hova, csak annyit, hogy majd jössz, és ha kérdezi, találkozol egy ismerőssel. Ez a szó, hogy "ismerőssel" a legjobb, észrevettem, amikor az exem csalt valakivel, először arra a csajra ezt a szót használta.
Biztos van hobbid, amit élvezel. Mi az? Ha mondjuk sport, menj el sportolni, de nélküle.
Menjél szórakozni is barátnőkkel, vagy akárhova, és ha kérdezi, csak úgy félvállról odavetve közölj vele valami félinfot, hogy hova mész. Vagy említs neki valami haverodat, akivel mentek mászkálni.
És szerintem: ha Ő megy valamerre, soha, egyszer se kérdezd meg hogy hova megy, mintha nem érdekelne. Ha nem ér haza időben, ne hívd fel és ne írj neki. Közben legyél persze kedves, békés, és csinos.
A szexre meg... a jelen esetben én kelletném magam... ha elfajulnak a dolgok és megtörténik a szex, utána ne aludj vele átölelve. Azt csak, miután együtt jártok.
Sziasztok! :)
Bocsi, ha rossz helyre írok, de ezt találtam a legjobbnak.
A sztorim a következő....bízom benne, hogy valaki tud valami jó tanáccsal szolgálni, mert kezdek a saját agyamra menni :D
Pár napja megismerkedtem egy sráccal, akivel randizgatunk. Nagyon rendes, aranyos, van humorérzéke....szóval minden szempontból stimmel, és úgy néz ki, hogy alakulgat is valami.
Egy probléma van. Szerelmes vagyok. Méghozzá fülig. Csakhogy nem belé :-/
Ezt a másik illetőt 2 éve ismerem, ebből kb másfél éve vagyok belezúgva. Jelenleg párkapcsolatban él, de biztos forrásból tudom, hogy nem tökéletes a kapcsolatuk, és vannak jelek (nem is kevés) amik arra következtetnek, hogy én sem vagyok közömbös neki. Nem vagyok olyan, aki belemászik egy kapcsolatba, és nem is fogok semmit lépni amíg bármi közük is van egymáshoz, de nem tudom mit csináljak, mert itt van ez az új srác, akit nem akarok megbántani, viszont képtelen lennék beleszeretni, mivel a másik nem megy ki a fejemből :(
Ja és még egy zárójeles megjegyzés így a végére:
lehet, hogy most hülyének fogtok nézni, de valahogy van egy olyan furcsa érzésem, hogy nekünk előbbutóbb lesz dolgunk egymással (mármint azzal amelyiket szeretem).
Ez a típikusan milyen idő lesz a jövő hónap hétfőjén kategória.
Nyilván félre fog lépni, különben nem levelezne vele.
Jajjjj én ezt úgy gondolom, hogy a baba témát csak és kizárólag akkor lehetne/kellene felhozni, szigorúan csak akkor, ha nagyon de nagyon komolyan gondolja a pasi a kapcsolatot. Ez az amivel nem szabad dobálózni.
Ha ígérgetni akar, akkor ígérje meg, hogy elmentek egy hosszú hétvégére vagy ilyesmi, de ezt azért...
Folyamatosan azt érzem a soraidból, hogy ez a kapcsolat csak a pasiról szólna. Azaz hogy Ő ne legyen korlátozva a szabadságában (szerintem ezt nem kellene ennyire hangsúlyoznia, ez egyértelmű kellene hogy legyen, ha valaki sportol, sportol, kész. Én is járok futni, de sosem jutott eszembe, hogy ebben valaki korlátozhatna.)
Meg hogy "szóbajöhetsz" nála... ez nekem úgy hangzik, mintha most az lenne a felállás, hogy Te akarod Őt, Ő meg ezt az egészet élvezi, mert tudja, hogy nyeregben van és odáig vagy érte. És majd dönt, de Te csak vársz rá.
Én nem várnék egy percet sem. Élném az életemet, az jó, hogy együtt laktok, a helyedben elmászkálnék néha valamerre egyedül titokzatos mosollyal, vagy mennék sportolni, de nem hívnám Őt. Mert az az igazi, amikor a pasi "nyomul" az elején, Ő akarja a kapcsolatot, nagyon. Persze később nem árt kimutatni a szerelmet, de nem baj, ha eleinte nem érzi nyeregben ennyire magát.
A "nemszerelem" gondolom a villámcsapás hiányát jelenti.
Valószínűleg szerelmes, csak nem ismeri a társszerelem fogalmát és azt hiszi, hogy csak a szenvedélyszerelem a szerelem. Pedig nem. A társszerelem sokkal megalapozottabbá tesz egy kapcsolatot,mint egy fellángoló szenvedélyszerelem.
Szóval összeköltöztetek, van szex meg minden, és jól érzi magát Veled, de azt mondja, nem szerelmes. Huuu ezt elég kemény kijelentésnek tartom a részéről. Mi az, hogy nem szerelmes, de esélyt ad? Szerintem Ő nagyon, sőt túl magabiztos a kapcsolatot illetően, azért mer ilyeneket kijelenteni, mert nem érez kockázatot, úgy gondolja, Te úgyis vele leszel, Ő mondhat bármit.
Nem szerelmes, de veled lakik és veled szexel és jól érzi magát.
Kezdetnek ennyi? Dehát már hónapok teltek el, azért két - három hónap alatt már látni illene, mi a helyzet, van- e elég érzelmi alap egy normális kapcsolathoz. Ha meg még mindig Veled van, nem tartom korrektnek, hogy ezzel a kijelentéssel bizonytalanságban tart. Mert ezzel azt mondja, hogy lehet, hogy szerelmes lesz, de lehet, hogy nem. Ha nem, akkor meg lelép?
Nekem ez necces.
Szia.
Szerintem a szerelmet nem lehet 'kivárni'. Az ha megismered a másikat akkor vagy jön, vagy nem. Ha nem akkor felesleges várni. Nagyon szép és aranyos dolog a sráctól hogy igy viselkedik de szerintem ami nem megy...tudod...
A srác nagyon szerethet Téged, de csak mint barát, ha nem szerelmes. A testi vonzódás pedig más...abból még nem lesz szerelem. Szerintem kár erőltetni az ilyet, lehet hogy ha megmaradtok legjobb barátok azzal többet nyerhettek! Persze Neked nagyon nehéz lenne, hisz szerelmes vagy...
1: zárójelben megadtam a lényegi különbséget a két eset között
2: vicces a "mi közöd hozzá" kérdésed, mivel Te indítottál fórumot róla :)
További ajánlott fórumok:
- Furcsa szerelmi háromszög
- Chat szerelmi háromszögben
- Szerelmi háromszög - más-más szemszögből
- Milyen billentyűzet paranccsal lehet a felső sor 3-as gombon szereplő lefele mutató kis háromszöget leütni?
- Szerelmi háromszög
- Hogy lehet megszerkeztetni egy háromszöget, ha az egyik oldala 7 cm, másik 4 cm, harmadik 3 cm?