Szent István Egyetemről van valakinek tapasztalat? (tudásbázis)
Én mezőgazdasági mérnök msc-re jártam (már csak a szakdogát kéne valahogy elővarázsolni meg lezáróvizsgázni, addig indexre tettek vagy mi). Levelezősként.
Hm...amit oktattak rendesen, azt tényleg rendesen oktattak. Amit nem akartak, nem értek rá (félévente 300.000 Ft-ért!!!) vagy épp ütközött mással, azt vagy leszedted a netről, esetleg bementél a könyvtárba ha érdekelt, vizsgán eljópofiztunk és csá. Az ügyintézés bizonyos esetekben katasztrofális (órák megszervezése...tanárok sokszor azt nem tudták, épp mit is kéne oktatniuk, mert nem mondták, csak h itt lesznek ilyen levelezős népek...). A TO 100%, mindig segítettek, akármilyen hülyeségről volt szó ez nagyon pozitív, mert pl a Szolnoki Főiskolán sokszor úgy hajtottak el a fenébe, h csak úgy csattant. :D
Levelezősként valahogy úgy voltak velünk, h vagy ugyanúgy bevasaltak rajtunk mindent vagy totál nem érdekelt senkit az egész, volt olyan vizsgánk, ahol simán otthagytak minket a teremben és nekünk kellett megkeresni akire a vizsgáztatás bízva volt, h szeretnénk odaadni a papírt, mert megy a vonat. XD Bár én ezt az msc jellegre is fognám, úgy voltak vele sztem, h egy diplomáért már megizzadtunk rendesen, nem szívatnak halálra.
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Szent István Egyetemmel kapcsolatban? nagyon nehéz suli? Jár valaki a gazd.menedzsment szakra? Melyik a nehezebb a BGF-PSZFK-án elvégezni a szakot vagy pedig a SZIE-n?
Válaszokat előre is nagyon köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Szent István Kórházban szülész nögyogyászt keresek!
- Szent István Egyetemen Állatorvosi szak felvétel.
- A Szent István kórházban keresek nőgyógyászt, leginkább nőt. Tudnátok ajánlani?
- Szent István Egyetem - Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök szak
- Van valakinek tapasztalata a gödöllői Szent István Egyetem Mezőgazdasági és Környezettudományi karával kapcsolatban?