Szemdülledés, szemödéma, periorbitalis ödéma (beszélgetés)
Idefigyelj!!
Én 2 évig fogytam, és fogytam, semmim nem fájt, az interneten nézegettem, mi lehet a bajom, arr döntöttem,hogy semmi komoly, ideges típus vagyok és kész.
A háziorvosom 1 évi unszolt, menjek el a gasztroenteorológiára. Végül , 44kilósan elmentem.
Helicobacter. 2 fajta gyógyszer 1 hétig, kezdtem hízni, controll rendben. Tehát ilyenkor NINCS INTERNET!!!
Ha a referencia hasonló az enyémhez, akkor ez inkább már alulműködésbe megyeget. Vajon milyenek voltak az értékeid, amikor elkezdődött a szemproblémád?
Annyira autoimmunos pm-es gyanús vagy nekem. A hasimotósoknak szokott a működése váltakozni, illetve sokszor jó lenni.
A szemtüneteid szoktak enyhülni? Vagy állandó?
Persze jók ezek az értékek, mert a referencián belül vannak, de én úgy érzem jól magam pl., hogy a TSH-m 0 egész valamennyi, az FT értékek pedig a felső referencia közeliek. Persze ezek egyén függőek.
Én 2 havonta azért megnézetném a pm. értékeimet és persze mellette kutatnék más okokat is.
Nem szeretnék okoskodónak tűnni! Én pajzsmirigy beteg vagyok és tudom, hogy milyen vacak ez a betegség, mit okoz és mit okozhat.
TSH 1,69
FT3 3,02
FT4 17.8
Milyen vizsgálatokból derült ki, hogy a pm. rendben van? Megnézték ultrahanggal? TSH-d értéke?
Vese? Igen, talán még a mellékvese is lehet.
Menj el pajzsmirigy kivizsgálásra.
Más problémád nincs?
Fogyás, szapora pulzus, idegesség, fáradtság, gyengeség, hasmenés?
Pislogj minél többet a képernyô elôtt tudatosan.
A képernyôvédelem megoldott?
További ajánlott fórumok:
- Másfél éves kisfiam nagyot esett. Agyrázkódás, ödéma?
- Terhesség végi ödéma (bedagadt boka) csökkentésére mit lehet tenni?
- Nyirok ödéma? Tud-e valaki ellenszert? Gyógyszert? Kenőcsöt? Házi praktikák?
- Szem alatti ödéma - öregít, csúnyít. Keressünk együtt megoldást!
- Van valakinek nyirokmirigy ödémája? Esetleg ismer valakit akinek ez a betegsége?
- Bokasérülés utáni ödéma kezelése