Szellemlátó gyermekek (beszélgetés)
Sziasztok!
Újra itt, ma szereztem kölcsöngépet.
Hogy vagytok?
Én az utazás óta sokkal sokkal jobban, nyugodtabban. A vendégünk még itt van, de nem sok vizet zavar, remélem így is marad!
Nem is kell magyarazkodnod... mindenkinek szive joga,hogy miben hisz... :-)))
Nem is bantasnak szantam,csak utanajartam,mert erdekelt... es az ismeros profi,aki mar latott es keszitett ilyen fotokat,persze logikus magyarazattal... ezert irtam le.
Szioka!
Megkerdeztem egy profi fenykepeszt a gombokkel kapcsolatban...
Hat ki kell,hogy abranditsalak,mert vmi van a lencseden (vagy belul vagy kivul)... egy porszem,amitol latszanak azok a kis korok... es azert van mindig mashol,mert mindig mas iranybol jon a feny... a tanacsa az,hogy probald mas geppel,azzal tuti,hogy nem fenykepezel ilyen korszeru akarmiket...
Ismetlem,ezeket nem en mondom,hanem egy profi fenykepesz,aki mar latott ilyent...
:-(((
Sziasztok!
Kedd este bedöglött a gépem, most is sógornőmtől írok:SSS
Szóval nem leszek egy darabig, vagy csak ritkán:(
Holnap elutazunk szerdáig, aztán meglátjuk mikor tudok gépet szerezni, bár reménykedek, hogy az enyém még javítható lesz.
Az elutazástól remélek egy kis kikapcsolódást, itthon megint car a helyzet, ahogy mondtátok, nem olyan egyszerű, hogy elküldöm és kész, már nem hallgat rám a vendégünk és elkeserít a tehetetlenség:(
Kitartást kívánok nektek, majd jövök amint tudok
!
Sziasztok:) nem tudom mi van de nem enged be a program. Folyton azt irta hogy nem vagyok regisztralva. Ujra kellett. Nekunk 2 napja van szar ejszakank. 2-3szor is visitva kelt, megnyugtatni is alig lehetett. Ugy latszik nalunk almaban zaklatjak.
Ezek a gombok folyton mennek. Nem tudom hova, biztos ahol szukseg van rajuk. De olyan szepek nem?
Szia!
Nehéz napjaim vannak és nem tudok mindig a gép előtt lenni.Hát azt nem mondanám,hogy oké,de ha párom itt alszik,akkor éjjel én is alszok,de múlt éjszaka nyugis volt.
Sziasztok!
Most vagyok kicsit. Sokat nem tudok maradni, mert beütött egy meló amivel holnap estig végeznem kell (könyvelgetek itthon).
A mai esténk nyugisan sikeredett eddig, remélem így marad:)
Kértem segítséget az őrangyalomtól is, megnyugtat a tudat, hogy lehet ilyet:)
Tegnap délután itt a nappaliban volt megint egy "találkozásunk", a gépnél ültem a kisfiammal, amikor felmutatott a gép fölé a plafonhoz. Megint hangosan megkértem az illetőt, hogy menjen, keresse a fényt, Budafok felé talál egy fényoszlopot, onnan már hazatalál. És a mondat végére a kisemberem már az ablakra nézett és mutatott kifelé:) Nagyon jó érzés volt:)
Ennek ellenére este szerintem látott valakit/valamit a szobájában, de nem mutogatott és nem láttam, hogy félne és a rókázás ellenére is aránylag nyugisan elaludt.
Ennyi volt a történés mióta eltűntem.
Ti hogy vagytok?
Kanawiosta, nagyon eltűntél, minden oké?
Jó estét!
Bocsánat az eltűnésért, nyüzsi napunk volt, az este meg teljesen felborult, kicsikém kirókázta az egész vacsiját:S
tütüke, nagyon köszönöm, de én is csak azóta vagyok bátrabb kicsit, mióta látom, hogy hallgatnak rám valamennyire... Az előtte lévő napokat az ellenségemnek se kívánom...
Most megyek is, holnap leszek több időt is!
Jó éjt, szép álmokat!
éjjel, amikor mi lefeküdtünk, és a tv-t is kikapcsoltuk, a kisfiam utána ébredt pár perccel. Nagy sírással, szegénykém. NA egyből fekete alakokat figyeltem, hogy látok-e valahol, de alig mertem a villanykapcsolóig is elmenni, annyira féltem. És az is eszembe jutott persze egyből, hogy a városi temető itt van egy köpésre. Ettől csak rosszabb lett....
A horgászathoz visszatérve: nekem is van olyan, hogy már hétfőn azt hiszem, hogy másnap szombat lesz... Nem is lehet csodálkozni rajta, a dolgok összekuszálódnak.
Mindig az ajtó felé magyaráz, és legtöbbször akkor, ha van valami zaj odakintről. Pl. az apja becsukja a wc ajtót, ő kinéz, majd mondja: psssss aztán még magyaráz utána egy csomó mindent. De bármi más zajra is így reagál.
Én tuti nem tudnám ilyen higgadtan kezelni azt a helyzetet, amiben vagy! Le a kalappal előtted!
jó reggelt! Nagyon érdekes amit írsz, ki fogom próbálni a meditációt, de előbb még kicsit utánaolvasok, hogy jól csináljam. Sztem én az a fajta vagyok, aki jól elzárkózott a téma elől valamikor, most meg megint érdeklődöm. De pl a szellemekkel suttogó c. filmtől is a frász kerülget :D Van a hitednek külön neve? priviben is küldheted.
Jaj, nagyon várom már a fotót, de gondolom a reggel neked máskor van, mint nekem :)
Jo ejt.
Hat szerintem mond el nekik hogy titeket ijesztget, es jo lenne ha vegre haza tudna menni. Aztan majd csak reagalnak ra vmit. Foleg ha a parod is segit. Proba szerencse;)
A közös gyertyagyújtás azt hiszem kivitelezhetetlen lenne, eleve anyósom kemény dió, ha 25 évig nem engedte el, az én kedvemért sem fogja:( És hát nem is biztos, hogy apósom az.
Úgyhogy választom az egyszerűbb utat, ha mégegyszer megmutatja a kisfiam, elküldöm a fényoszlophoz:)
Jó éjt és szép álmokat mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Vegetáriánus gyermekek?
- Kis gyermekek nagy mondásai
- Miskolci Mesemalom Bölcsődébe járó gyermekek anyukái - IDE!
- Megkésett fejlődésű, vagy más okból fejlesztésre járó gyermekek szüleit keresem
- Oxigénhiányosan, betegen született gyermekek szülei!
- Nehezen kezelhető gyermekek - asztrológiai elemzése (ingyen)