Székrekedés:( Mi az, ami nem választódik ki az anyatejben és tuti hatásos? (tudásbázis)
Nem lőttem mellé!
Ezt bizony nagyon sokan tévesen tudják!
Kiskorom óta bevált!
Itt leellenőrizheted, hogy igazat írtam:
Egész pontosan A 15 jótékony hatás közül a 9-es pontban megtalálod a kérdésedre a választ!
:)))
Ha nagyon nagy a baj a gyermekorvos szerint is, akkor édesanyák anyatejét lehet kérni erre az időre.
Tápszert azért nem javaslok, mert nagyobb gyermekek a későbbiekben fűl fájásra panaszkodnak, vizsgálatok szerint a tápszerek mesterségesen előállított anyagai miatt, amit a gyermek nehezebben tud megemészteni az anyatejjel ellentétben. :)
Azt kérdezted, hogy "ami nem választódik ki az anya tejben?"
Viszont a hatás mind kettőtökre áll!
A Kombucha valóban igen finom és hatásos! Savanykásan kellemesen ízű ital.
Mi is szeretjük!
Minden kiválasztódik az anya tejben!
Ezért nem szabad például puffasztó ételeket enni a a kisbaba 3 hónapos koráig.
A banán (érdekességképpen jelentése: a bölcs ember gyümölcse)gazdag a pektin nevű, vízben oldódó rostban, ezáltal jótékony hatással van az emésztésünkre és KÖNNYÍT A SZÉKREKEDÉSEN.
Ezen kívül a szilva is kiváló székletlágyító anyag!
Igaz ezt nem kérdezted, de ha szükséged lenne rá:
Ha viszont nagyon lágy a kisbaba széklete, és már EHET szilárd ételt is, akkor az általad megreszelt almát tíz percig hagyd szobahőmérsékleten megbarnulni, és utána kiskanalanként add a gyermekednek. Nagyon jó székletfogó és széklet szilárdító, és még természetes is!
Kívánok Nagyon Sok Boldogságot Nektek!
nekem a tamarin nem használt, se a s zilva se semmi.
Laevolac szülés után csodákra képes!!
Én most vettem dr. stomi-t a drogéria marketben. Én nem székrekedésre de azt olvasom, arra is jó elvileg.
Vitaminok vannak csak benne. Szerintem nem káros.
További ajánlott fórumok:
- Mi a kedvenc...és mi a legkevésbé, vagy melyiket választod a kettő közül?
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Segítség! Székrekedés
- 3 éves nagyon székrekedéses lányommal mit tudok kezdeni?
- Milyen házi gyógymódokat tudtok székrekedésre?
- 1 hónapos babámnak székrekedése van, sok mindent kipróbáltunk már, de semmi sem hat, kezdek pánikolni, mit tegyek?