Szeghalom környéki babázók, beszélgessünk.... (beszélgetés)
Biztos jó élmény lesz. nekem az volt.
Most megyek aludni, jó éjszakát neked!
Akkor nem problémamentes a terhességed! De ha így odafigyelsz és bejársz rendszeresen, akkor minden rendben lesz, gondolom!
A szüléstől félsz?
Gyulán fogok szülni!
Igen nálam is így van és állni sem tudok sokáig, amúgy a vérnyomásom jó, és a vassal sincs problémám, csak a folsavval kevés a hemoglobinom, mert van egy talassémia nevű vér problámám, amit még édesanyámtól örököltem és emiatt állandó folsav hiányom volt a terhességem előtt is ezért most napi 3 tabletta folsavat szedek+az elevitet és a csirkemájat is nagyon ennem kell!
Mert ha lemegy a hemoglobinom akkor be kell feküdnöm a kórházba, hogy vért adjanak, hát remélem nem kerül rá sor ezért 2 hetente járok vérvételre és ellenőrzik!
Gratula! Hol fogsz szülni?
Én is keményedtem félidőtől, már egy kis megterhelés után is. A vérnyomásod, vasad jó?
Szia! Elég jól viselem csak egyre hamarabb elfáradok és akkor feszül a hasam is amit nagyon nem szeretek, valamint szédülök is, de nincs mit tenni csak az a lényeg, hogy a picinek ne legyen semmi baja!
Amúgy kisfiam lesz a uh szerint!
Bocsi, akkor eltűntem!
Köszönöm szépen Luca nevében!
Köszi!
Melyik csabai fórumról tüntem el!
Békéscsaba annak számít?
Szia! Eltűntél a csabai fórumról!
Szia!
Én még nem babázok, de ha minden igaz akkor már decemberben én is fogok, viszont Szeghalom környékén lakom!
Ha gondolod attól még beszélgethetünk, írj és én is igyekszem mielőbb válaszolni!
Valóban nem sokan vagyunk, tartsunk össze ha gondolod!
ennyire kihalt ez a táj!! vagy csak én szeretek beszélni!!
hisz azért jövünk ide nem??