Szegedi anyukákkal beszélgetnék:) (beszélgetős fórum)
Ó. Az tényleg a másik vége... :)
Köszi.
Most kezdtek el mászni és állni a járóban, úh remekek a napjaim. ;) Cserébe viszont baromi hamar lefekszenek aludni este. (huhh)
Móravárosban lakunk.
Látom Neked ikerlánykáid vannak :) Gratulálok hozzájuk!!! :)
Szia!
Kedves mindenkik! Akkor beszélgetünk tovább, ha már itt az ősz? :)
Adelett, miért, te merre laksz?
Sziasztok!!! Csatlakozhatok én is? Csak most vettem észre ezt a fórumot, pedig állandóan keresem a szegedi fórumokat, de valahogy ez eddig kimaradt. Asszem Beáta mi már össze futottunk a másikba is :) Hát ahogy visszaolvastam, látom, hogy mindenki az ellentétes irányba lakik mint mi :(
Nekem két gyerkőcöm van nagyfiú 4 éves, hétfőn kezdi az ovit, kislányom 13 hós ésmost indult el, annnnyira cuki ahogy égnek emelt kezekkel egyensúlyoz :)
Hát nem. :)
Az eleje nálunk is gáz volt. Segített a férjem, de szegény, valahol a szülőszoba tájékán felejtette a fantáziáját, meg még nem tudom mit, 50x kellett neki elmesélni, h mit csináljon éppen akkor. (esetenként most is)
Őt agyilag így szívta le az első 6-8 hét. :D
Mostanában már nyilván nem igénylem annyira, de amikor hazaér, jó egy kicsit rábízni őket és mást csinálni fél órán át. :)
Az biztos, hogy nem unatkozunk talán egy percet sem:)
De ez a szép benne.Én is elég pörgős vagyok, de azért kifáradtam az elején.......de apa sokat segített..mostanában már nem annyit. De talán nem is kell annyit mint az elején..
Hát, nálunk is Izu a rosszabb evő, mostanában, legalábbis. A rendes kaják nem érdeklik. Van husi, de azért na... :) (most voltunk mázsálni, egy grammot sem hízott)
Még nem aggódom, van ilyen korszak, csak épp a nem evés miatt kelünk hajnalban reggelizni... :)
koppkopp, ma nem keltünk....
Mit tegyünk, érdekesebb a világ.... :D
Nálunk Iza vashiányos volt, kapott Maltofert de nem változott semmi. Izim nagyon rossz étvágyú baba-volt. Remélem már mondhatom múlt időben..sokat kínlódtunk minden etetésnél.
Sovány is a lelkem, mondjuk én is az vagyok....
Igen szerintem hepp függő, ki mikor küld. :)
Szerintem azért küld most, mert a magzati vas raktár fél évre szól és sikerül e fenntartani a hozzátáplálás során.... tipp. :)
yipíííííííkáííjééé, Izu aludt! 6ig! Úgy mint a kánikula előtt! végre....
Nekünk egy éves korban volt kötelező, amikor a státuszon voltunk a dokinál, akkor mondta hogy biztos ami biztos csináltassunk egyet, lássuk milyen a vérkép, de csak biztonságból, aztán ki is derült hogy nincs vashiány meg semmi.
De biztos dokija válogatja.
A házhoz jövőset nekem sem mondta a doki, nem is tudom hogy hivatalos-e, vagy hogy van ez.
(drukkdrukk, Izu ma könnyen bealudt és úgy is maraaad!)
Mert a kánikula óta felborult szegénynek az alvókája. RETTENETES tud lenni. :)
Nem is úgy, h pikk pakk, csak h lenne e egyszer kedvetek? :)
Igaziból nem tudom, h miért kell nekik, eddig azt hittem, h kötelező vérkép nézés, de ha ti nem voltatok.... nem mondta a dokinő, h látszólag vérszegények. :)
Bár, az is lehet, h dokija válogatja és a miénk fontosnak érzi. Fázik tőle a hátam, de ez van... :(
Házhoz jövősről meg nem is beszélt. Megadja akkor valamelyikőtök a számát?
Milyen vérvétel? Ez valami kötelező vérkép nézés?
Nekem van egy telefonszámom, egy nő, az azzal foglalkozik hogy kimegy házhoz, leveszi a vért, beviszi, és már aznap délután elszalad az eredmény papírral vissza. Pár ezer ft, nem akarok hülyeséget mondani, kb. 2000-3000, de simán megéri szerintem, mert azt mondják valami brutál az a klinikai vérvétel... irtó tömeg, többórás várakozás, stb.
(talin értettem ilyen 'fórumtalit' is, ha már...)
Kérdés: hova kell őket vérvételre vinni? Dokinéni magyarázott vmit, h klinikakert, fabodega, de kb. Hö? :D
Tegnap egyébként agy..sz nap volt, szóval mi se vagyunk 10000% tündérkék, de hát ilyen ez... :)
ÓÓ, köszi, de igazán nem gáz... :)
Mindig is pörgős voltam, úh belefér.
Az első kb 8 hét ultra gáz volt, a falnak is nekimentem, olyan fáradt voltam... de szép lassan kialakultunk.
Az kicsit szar, h mostanában nem alszanak együtt nappal, remélem, ez csak átmeneti... ;)
Alapvetően partnerek, h könnyen menjen.... :D
Nagyon szépen köszönik. :)
Ha van kedvetek koccanni néha, szóljatok! :)
Nem, kertes. :)
Ez Hódmező felé a város széle, úh nincs messze a Csillag tértől. :)
Izabella Emma és Alíz Dorina a két kiskirálylány. :)
További ajánlott fórumok:
- Budapesti anyukákkal ismerkednék!
- Sziasztok!Olyan anyukákkal szeretnék beszélgetni, akiknél tejérzékenység miatt nem hízott a babája.
- Egyedülállo anyukákkal beszélgetnék, sajnos én is az lettem, ti hogy viselitek?
- Kismamákkal szeretnék beszélgetni, elsösorban kisfiut váró leendő anyukákkal...
- Tapasztalt anyukákkal szeretnék beszélgetni
- Szorongásos problémával küzdő anyukákkal szeretnék beszélgetni. Hogyan éli meg ezt a pici gyerekünk?