Szakmailag megbízható, alapos Érdi (vagy környéki) nőgyógyászra lenne szükségem! (beszélgetős fórum)
Onkológián rendel? A nőgyógyászok közt fel sincs tüntetve... Hogy van ez? Teljesen ingyenes, ugyanúgy, mint a többi sztk-s nőgyógyász?
Bocsi, csak még nem hallottam róla, ill. nem értem, hogy a nőgyógyászat menüpont alatt miért nem látható a többi orvos között a felsorolásban, ha hozzá is lehet járni ugyanúgy... :)
Köszönöm, hogy írtál!
Szia!
Én az Sztk-ban dr.Karácsony Istvánhoz járok már pár éve, idáig nem volt panaszom rá, de szerencsére "ott lent" minden rendben nálam. Anyumnak volt egy kis gondja, de hamar meggyógyította. Ő egy idősebb és kedves doktor.
Szia!
Én Dr Radványi Krisztinához szoktam menni, hétfőn délutánonként rendel a Korall Házban (nagy posta melletti épület).
A telefonszámot elkevertem, de a google-ba, ha beütöd a nevét, találsz telefonszámot.
Azt tudom még, hogy Pesten valamelyik női klinikán is dolgozik, tehát van kórházi háttere is.
Érdiek!
Hová/kihez jártok nőgyógyászhoz és miért?
Minden érdekel: sztk-s és magán is, mert teljesen kétségbe vagyok esve - már majdnem az összes sztk-s dokival kapcsolatban van rossz tapasztalatom, egyikhez se merek menni.
Nem szüléshez keresek dokit, egészségügyi problémám van már több, mint egy éve - valószínűleg...
Kérem, aki tud, segítsen, hogy kit ajánlana, ő kihez jár és miért? Akár más városban rendelő doki is érdekel! Anyagilag sajnos nem vagyok eleresztve, de ha csak úgy megy, akkor magán rendelés is érdekelne...
Előre is köszönöm! :)
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Hatvan, Pásztó környékén keresek megbízható nőgyógyászt, akinek van magánrendelése is elérhető áron. Ha van tapasztalatotok, segítenétek?
- Sopronban keresek megbízható nőgyógyászt! Segítsetek!
- Szükségem lenne egy olyan nőgyógyászra, aki odafigyel rám és a panaszaimra, tudnál ajánlani?
- Tud valaki Budapesten a IV.kerületben (vagy közel hozzá) megbízható, emberséges, nem túl drága nőgyógyászt?
- Ismertek-e megbízható, lelkiismeretes, normális, alapos, szakmailag tuti jó nőgyógyászt Budapest XVIII. kerületben vagy a környékén?