Szájüregi daganatok (beszélgetés)
Javítva: az első mondatot javítottam, és ott maradt:
nem tudom
Igen, örülök, hogy nem alattomos anomália, nem tudom, nem hiányozna még egy alattomos anomália az életemből...
Volt már a felső fogsorban is fogelhalás, az összes felső fogból kiszedték az ideget, majd, mivel ragasztott korona alatt volt, és nem tudták megmenteni, egyesével levágták a koronáról, és kihúzkodták... Már alig van fogam...
Éveken át tartott a felső arcüregem gyulladása, és aerob?? baktérium ette be magát oda, és az tud ilyesmit okozni... Ami zárt környezetben aktiválja magát... Nincs kizárva, hogy most is ez lesz... Én csak azt nem tudom,hogy egy ilyen aerob, vagy anaerob?? baci hogy tud bekerülni az arcüregbe, vagy most, az alsó fogínybe...
Én is pár napja fedeztem fel a szájüregemben egy csomót, sőőőt...van már két hete is, de arra vártam, hogy elmúlik-e, vagy sem, de nem múlt el, még nőtt is, és nem fáj...
Most én is megyek először a fogorvoshoz, mivel szájsebészetre ő adhat beutalót, de ki tudja, mekkora a várólista ott is, mivel a mi városunkban nincs szájsebészet...
Beírom a google-ba, hogy szájüregi csomók, és jót nem olvasok ott semmit, csak rosszat...
Komolyan mondom, félek tőle...