Sweetgardentől érdemes növényeket rendelni? (tudásbázis)
Régi a kérdés, de azoknak a kedvéért, akik rendelés előtt utána néznek a webáruháznak leírom a tapasztalatomat:
Az általam megrendelt növények időben érkeztek, de a minőségük kiábrándító volt. Szabadgyökeres példányokat rendeltem, de inkább csak oltott botokat kaptam, néhány gyökérkének látszó nyúlvánnyal, de az egyiken még csak ilyen sem volt - szimpla bot volt. Jeleztem emailben, hogy visszaküldeném. Erre készségesen küldtek egy visszaküldési címet. A visszárut megrendeltem, azt is kifizettem majd később visszahozta a posta. Akkor láttam, hogy a cím nem létezik,a google sem ismeri. Magyar képviselet pedig nincs is feltűntetve a honlapjukon csak romániai cím!
A pénzem nem kaptam vissza. :( Azt javaslom mindenkinek, hogy alaposan nézze meg, milyen elérhetőségeket tűntet fel a cég az oldalán és keressen rá fórumokban!
Kedves Fórumozók!
Véleményt szeretnék kérni a sweetgarden növényekről. Megmaradtak-e, érdemes e innen rendelni? Kivit szeretnék, meg rózsát. Azt láttam, hogy kihozzák, de arról semmit nem találtam, hogy kinek jött össze bármi a termékeiből. Köszönöm szépen
További ajánlott fórumok:
- Milyen konyhakerti növényeket tudnátok ajánlani olyan helyre való ültetéshez, amit csak néhány hetente tudnék látogatni és gondozni?
- Amerikából rendelni...(e-bay)-érdemes megpróbálni?
- Öregszem: már jobban szeretem a növényeket, mint az embereket 😜
- Tudnátok-e olyan virágokat, növényeket ajánlani, amelyek egy viszonylag sötét lakásban is tarthatóak?
- Milyen egynyári illetve évelő növényeket érdemes ültetni?
- Honnan érdemes ebédet rendelni?