Striák kialakulására létezik-e megelőző krém? (tudásbázis)
Reggel-este kentem mindennap.
Igen, halványul idővel, de a mélysége megmarad a csíknak.
Nekem a Vichy krém vált be, amit terhességre fejlesztettek ki. Nem olcsó, de nagyon megérte, mert használt.
Az első babámnál csúnya csíkjaim lettek hiába kentem egy másik krémmel, az utolsó hónapban kirepedezett a hasam.
9 év múlva mikor újra terhes lettem, a Vichy krémet használtam és semmi csíkom nem lett!
És a 3. babámnál sem.
Anyu hasa durva, ezért amint kiderült, hogy terhes vagyok, kentem.
Majdnem a végéig gyönyörű volt a hasam, aztán egyik pillanatról a másikra tiszta csík lett.
Mondták, hogy ez genetika, kenhetem bármivel, úgysem fog használni. Igazuk lett :(
Ha hajlamos vagy rá és rossz minőségű a bőröd akkor nincs az a csodaszer. Amúgy simán babaolajjal kenni a kényes részeket és sok folyadék(inni)
Nekem 14 éves koromban szétszakadt csúnyán.. Ha egyszer gyerek is lesz tiszta tigrismintás leszek..
További ajánlott fórumok:
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...
- Szerinted létezik-e netszerelem, és ha igen, mennyire tartós, mennyire lehet bízni benne?
- Szerinted van-e hivatásos anya? Létezik-e ilyen hivatás?
- Borotválod a hónaljad, és használsz dezodort? Ez pedig a mellrák kialakulásához vezet!
- Daganatos betegségek kialakulásának okai
- Ha a vesében homok van, milyen gyógymódok léteznek, hogy megelőzhető legyen a kő kialakulása?