Stressz hatására sorvad a bőröm alatt, és a bőröm is (beszélgetés)
Amit még javaslok, ha minden vizsgálatod negatív volt.
Spotolj sokat és ne foglalkozz se az exekkel, se mással.
Érezd jól maghad és ne azon kattogj, hogy mivel tudnád magad stresszelni. Legyenek terveid, amik elérhetőek, ne álomvilágban élj, és ne keress állandóan problémákat!
Menj el bőrgyógyászatra a tüneteiddel, amikor ez előjön. Lehet ez neurológiai probléma is, ha nem bérgyógyászati, talán tovább küld más szakorvoshoz.
Háziorvosod mit mondott erre?
Próbálom komolyan venni a problémádat, és ötletelni, de lassan úgy érzem, hogy az egész egy mondvacsinált nem tudom mi, és sosem tudtam, hogy ennek mi az értelme.
Kit érdekel, hogy mit gondolnak mások?
El nem hiszem, hogy azért bántana valaki, mert látszik rajtad, hogy gondod van.
Többször nagyon sokat fogytam, és a súlyom anorexiás kategóriába volt, de soha senki nem bántott! Soha nem mondtak rám semmit, mindenki aggódott értem.
Miért kell olvasgatni az exek üzeneteit, ha nem bírod?
Már megint egy olyan butaság, ami miatt elmegy az ember kedve attól, hogy bárkinek is segítsen.
Eygszer az új barátom megadta afacebookos jelszavát. És beleolvastam mit írtak a régi szerelmével, és ekkor bepánikoltam, azóta pusztulok.Tsh az most jó.
Feszült vagyok, mert vannak személyek, akik egy másodperc alatt meg tudnak semmisíteni.
Pajzmirigyedet nlzesd meg!
Háziorvostól kérj teljes vérképre beutalót és nézzenek TSH-t is.
Nem szoktál fázni?
Mitől vagy gyakran feszült?
Milyen régen kezdődött?
Voltak rajtad kiütések? Most arra gondolok, hogy nem volt övsömöröd? A teljes testeden fáj a bőröd vagy csak bizonyos területeken?
Amikor ilyen a bőröd, bőrgyógyász látta már?
Covidos voltál és utána jött elő ez a zünet?
Még mindig nem értem!
Ég a bőröd és fáj. És mit teszel ilyenkor?
Nekem a hidegtől szokott ilyen lenni. Még ki is szokott repedni és vérzik.
Testápolót használsz?
És még egy kérdésem van.
Nem allergiás vagy? Nem vagy kiütéses?
És még egy: a streszt nem tudod kerülni? Mitől vagy stresszes?
Amit javaslok: Ne tusolj forró vízbe, csak langyossal. Esetleg a tusfürdődbe tegyél egy kis olyajat (dió, kókusz, E vitamin, stb.), és így használd.
Fürdés után kend le magad testápolóval.
esetleg szedhetsz is valamit, amitől a bőröd rugalmasabb lesz, pl. hyaluronsav, Q10, E vitamin kapszula, stb.
És aludj többet.
Nyugi!
Ezt, hogy kell elképzelni?
Hogy sorvad a bőröd alatt?
Hogy sorvad a bőröd?
Mit látsz, hogy azt gondolod, hogy sorvadsz?
A sorvadás az fogyás?
Nem értem!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, ha a párom a szülei hatására folyamatosan bánt lelkileg?
- Fogyj egy anyós hatására..
- Mit tegyek ha a párom már nem először vert át, és a számítógépes játékok hatására már durvábban is bánt velem, de nagyon szeretem?
- Tudja valaki, hogy lehet-e olyan műanyag dobozt kapni, amiből meleg hatására nem oldódnak ki káros anyagok? Esetleg bioműanyagból?
- Mit tegyek, ha edzés hatására vastagodom?
- Stressz hatására zsibbadás, bizsergés borzongás, melegség