Stressz és babavárás (beszélgetés)
A nogyogyitol kérj papírt aki kiir veszélyeztetett terhesnek azzal menj a munkaltatóhoz higy betegallomanyba mész.
Ennyi.
Ha netán ki merne rúgni feljelentheted
Ilyen fiatal terhesen is?
Ahhoz hogy könnyített munkát kérjek elég csak beszélni a főnökkel vagy kell hozzá valami papír a terhességről?
De hajlandó lesz rá? Ez már elég indok erre?
Olyan rossz... Mert igazából ha nem lenne baba se sokáig bírnám ezeket a körülményeket. Így meg még nehezebb
Nyugodtan menj végig betegácsiba a baba az első!
A munkaadod így nem is rúghat ki ha a nőgyógyász vesz fel betegácsiba
Jó babavárást 😊
1.) Mond el neki, hogy milyen munkakörben dolgozol, emelni, hideg, stresszes stb és kérd, hogy vegyen betegállományba.
2.) Kérd könnyebb munkakörbe magad.
Most vagyok 6 hetes terhes. Sokat vártunk, ez az első hogy pozitív lett a teszt.
Egy cégnél dolgozom, raktárban dolgozom.Sajnos nagyon stresszes a munka, regeteg mindenre kell odafigyelni, ha valami nem jó egyből a körmösömre csapnak.
A hőmérséklet kb ugyan annyi mint a kinti. Az irodában van 20 fok, de annyit sajnos nem tartózkodom benn, hogy kellőképpen átmelegedjek.
Sokat kell emelni, minden nap jön legalább három szállító, van hogy 10-11 raklap áru jön.
Most itthon vagyok táppénzen, mert felfáztam... Amióta tudom hogy terhes vagyok nagyon próbálok odafigyelni mindenre, de ebbe sajnos belefutottam...
Nincs a pofámon bőr, hogy még kérjem a nőgyógyászat hogy adjon valami papírt, amivel legalább néha itthon maradhatok. Szeretnék dolgozni még, de így nagyon félek hogy valami gáz lesz.
Tudtok tanácsot adni?