Stimulálhatatlan vagyok, IR-PCOS. Kinek volt stimulálatlan, spontán teherbeesése? Mit tehetek érte? Tapasztalatokra lenne szükségem (beszélgetés)
Szia!
Elsőnek is ne add fel, sokan vagyunk sok problémával a gyerek témában!
A gynex nem mindig jó, főleg ha magadtól szeded és nem a dokid ajánlotta, hogy jó lesz. Nem tom milyen endos dokid van, de most jött rá h. nem jó az IR gyógyid??csak mert az IR-nek állítólag 2-3 havonta ellenőriztetnie kell. Lehet endos dokit is kellene váltanod vagy kísérletezik rajtad?? voltál már biorezonancia felmérésan? Tudnám ajánlani, ott minden kiderül, lehet nincs is olyan nagy gond csak felfújják a dokik a dolgot, és ott kiderülhet h. jó-e neked az adott gyógyszer vagy sem, mert rádmérik, elmondják mi a probléma a testedben és segítenek. Tod nekem a pajzsmirigy alulműködést állapított meg az endos dokim és kiderült a biorezon. h. csak jód hiányom van, mert a testem elemészti a jódot. Azóta eszem a jódot és a gyógyit amit írtak nem szedtem csak 6 hónapig, miután elkezdtem inni nem szedem a gyógyit és érdekes azóta nincs a pajzsmirigyemmel semmi gond és leletekkel tom bizonyítani. Szóval van, ahol már nem tud és nem lát mindent az orvostudomány!!! Ha gondolod megadom neked a biorezonanciás terapeuta ( huh ez hülye szó lett de nem tom h. hívjam ) elérhetőségét :) Nézz utána ennek a a dolognak, és ha kell akkor írj privit nekem :). Mielőbbi gyógyulást kívánok neked és kitartás!! Mosolygós szép napot :)
Az aviva torna tényleg nagyon jó, segít a fogyásban, helyre teszi a hormonrendszert, és megerősíti az alhasi szerveket.
Kívánom a legjobbakat!
Köszi a választ. Pont ezen a tornán agyalok 2 hete, hogy el kéne kezdenem. Szerintem el is fogom. :) Remélem ez a gyógyszer jobban beválik, eddig semmi más mellékhatása nincs, csak álmos vagyok tőle folyton. Doki szerint pm. gyulladásom is van ami a jövőben azt fogja eredményezni, hogy alul fog működni...:(
Gratulálok Neked!
Szia, nekem csak enyhe IR-t és enyhe pajzsmirigy-alulműködést állapított meg a doki, de én ezzel másfél év konkrét próbálkozással sem estem teherbe. Kaptam a pajzsmirigyre gyógyszert, komolyan vettem a diétát és a tornát és épp inszemináció előtt estem spontán teherbe. Kb 2 hónap alatt. Remélem, az új gyógyszered beválik! Szerintem a diéta és a sport is nagyon sokat számít.
Azt nem tudom, mennyire érdekes, de szintén az endokrinológus tanácsára barátcserjét is szedtem.
Sziasztok!
2 napja voltam az endokrinológusomnál.
Egyéb más betegségeim miatt kiderült semmilyen stimulálást nem kaphatok a gyermekáldás elősegítésére. Az IR-em rosszabb lett Merckformin XR 500 mellett, így Eucreas az új "nyertesem". Szedek gynexet, járok akupunktúrára, csinálom a bűvös 3-as kezelést. A doki szerint "nem szép" IR-es vagyok, de vannak csodák. Utóbbi szerintem is igaz. Klomifen tartalmú gyógyi, stimuláló hormonok, lombik lehetősége kizárva. Marad a hit a spontán terhességben. Valakinek valami felemelő tapasztalata? Most sokat segítene rajtam. Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- A tökletes időzítés - avagy a teherbeesés fortélyai