Sport babakocsi kérdések, avagy mire figyeljek? (beszélgetés)
Én nem vennék már drága babakocsit. Nekem a modern fakták nem is tetszettek pl a boltokban túl szélesnek bizonyulnak. Én a helyedben egy olyan baba kocsin gondolkoznék ami esernyőben csukható, könnyű és dönthető.
Bár nem ez volt a kérdésed.
nekem ez a típus van. a kerekei állandóan elakadnak, nehezen irányítható, és abszolút nem egykezes mint ahogy írják /mondják. Amúgy nem lenne rossz, de sajnos csak is sík egyenes terepre ajánlom.
Nekunk ez van!Imadtam!konnyu tolni es kenyelmesen aludt is benne a gyerek..
Pont jovoheten rakom fel eladasra mert mar 3eves es nincs ra szukseg.De miutan visszintesig donthető,mar 1evesen is ezt hasznalta.
Amit tudok neked még javasolni, hogy a Lorelli márkát messziről kerüld.
Én azt vettem, és borzalom.
Szia!
Köszönöm.
Ezek a szempontok már Megvannak. Már csak a lentiek a kérdésesek.
Most ia sokat sétálunk, de ha megyunk valahova a kocsi elengedhetetlen.
Ez alatt pedig sajnos nem találtam megfelelő minőséget, illetve ami az oriasbebinknek jó lenne.
Szerintem ennyi idős babának nem éri meg már annyira "komoly" babakocsit venni, hisz lassan hosszabb sétákra is eltudtok menni. Ha buszoztok , akkor nem jó széles babakocsit venni, de arra is érdemes figyelni ha kocsival mentek és viszitek a babakocsit hogy beférjen könnyen lehessen össze csukni.
A kocsi kereke és szerkezete is fontos, mert nem mindegy milyen terepre használod, és ha emelni kell a babával együtt nem mindegy mekkora súlyról van szó, és akkor még ott van a tároló rész is, én szeretem ha nagy és van hova pakolnom. Nekem ezek voltak a fontos szempontok.
Sziasztok!
Sport Babakocsi vásárlás előtt állok, s van néhány dolog, amivel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. Egy nagyobb babának lenne, mindjárt 20 hónapos, de elég nagy, olyan 3 éves formának felel meg.
Az egyik ilyen az ülés mérete.
Mennyire fontos a mélység? Hogy döntsem el, h amit kinéztem az jó e? Most kb 21 centis van, az most jó, de néztem egyet, ami csak 20, egy másik meg 25. Nem szeretném bepasszírozni a babát.
Aztán az ülés szélessége. Mi az, ami keskenynek számít? Hány centi legyen még kábé a kocsi széle és a baba oldala között, h télen is jó legyen?
A másik nagy dilemmám az ülés donthetosege. Hevederes állítás nekem még elég idegen, de nem tudom hogy csak megszokás kérdése, h hevederrel vagy gombbal döntöm e?
Illetve az ülés szöge. Az egyik nézett kocsi majd 90 fok teljesen ültetve. A masik hevederes ettől messze van, olyan 110 fokot zár be. Mennyire kényelmes ez vajon egy babának? Árt e valamit a hátának?
További ajánlott fórumok:
- Mély és sportbabakocsi egyben
- Esernyőre csukható sport babakocsit 15kg-ig terheltétek?
- Baby Design Sprint sport babakocsi 2011 vélemények, használ valaki?
- Sport babakocsi tapasztalatok
- Brio Sing vagy Graco Quattro Tour Sport babakocsit vegyek terepre? Tapasztalatokat és véleményeket kérek tőletek:)
- Espiro activ Sport babakocsi