Spárgás frittata recept


- 5 tojás
- 5 ek. tej
- só
- őrölt bors
- (reszelt )parmezán
- egy marék zöld spárga
- 3 ek. olívaolaj
A Spárgás frittata elkészítési módja:
A spárgákat eltörtem, a száruk leeső alsó részét eldobtam, a maradék hosszabb részt 2 cm-es darabokra vágtam--->Megmostam, papírtörlővel szárazra törölgettem. Egy teflon serpenyőben 2-3 evőkanál o.olajat felhevítettem, rádobtam a spárgát és közepes lángon megsütöttem, közben kicsit megsóztam. Közben az 5 tojást 5 evőkanál tejjel elhabartam ----> sóztam, borsoztam. Mikor a spárga elkészült, ráöntöttem és fedő alatt kis lángon addig sütöttem, míg a teteje is csaknem megszilárdult.
A tetejét megszórtam reszelt parmezánnal.
Kategória: Tojásételek receptjei
A receptet beküldte: 4c35511f0b, 2010. júl. 11. 17:55
A spárgás frittata elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.