Sötétbarnáról világosra? (beszélgetés)
szia,nemtudom hallottal e mar rola de van egy termek colour b4 a neve mint a hajfesteket rakened a hajadra es leszedi az osszes festeket a hajadrol a termeszetes szinig.vannak yutyubon is videok ha gondolod nezz utana.
en is ezt szeretnem majd kiprobalni mert evek ota festem a hajam sotetbarnara van mikor feketere es szeretnem vissza a vilagosbarna termeszetes hajszinem
szia :) én őszülés miatt festem régóta, sötétbarna az eredeti. sötétbarna festék, majd közepes barna, most világosbarna...a fodrász azt mondta, hónapok múlva látszik csak a világosodás, a töveknél.
le nem szívatnám, épp elég a hajnak a festés, minek károsítsam tovább.
Nekem fekete volt a hajam,itthon világosítottam kétszer,most padlizsán. A világosításnál kb. az eredeti hajszínemet kaptam meg.
Aszkorbinsavas hajvilágosítás címen keress rá,ha érdekel.
Befestettem a hajam sötét (majdnem fekete) barnára. Őszintén, annyira nem látom rossznak magamon, de amint lehet szeretném visszakapni a világosabb hajszínem, vagy valami ahhoz hasonlót, szebbet.
Az lenne a kérdésem, hogy ha most erre a sötét színre egy világosbarna hajfestéket kennék, ugye nem fogná be? Magyarán meg kell várnom, míg kikopik, és azután festhetek? Avagy fodrász színleszívással megcsinálhatja világosabbra, de én itthon egy sima festéssel nem tudom?
Nem nagyon értek ehhez, örülnék ha valaki felvilágosítana :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek a sötétbarna hajszínhez milyen szín illik, ha csak alul szeretném befestetni más színre? Extrém színötletek is jöhetnek :)
- Mit gondoltok, divat még az alsó réteg sötétbarnára a felső réteg szőkére festett frizura? Hord még valaki ilyet?
- Létezik, hogy közép vagy sötétbarna hajat egy világos szőke hajfesték világosbarnává netán szőkévé tesz?
- A fekete hajfesték valóban jobban roncsolja a hajat, mint a sötétbarna?
- Van olyan szőkítő eljárás, amivel nem roncsolódik a hajam? (Nagyon) sötétbarna, fenékig érő hajamat szeretném szőkíttetni.
- Hajfestés sötétből világosra