SOS!!! Esküvőre szeretnék zenéket összegyűjteni. Mit ajánlotok? (tudásbázis)
Demjén : Most kell eldöntened ...
MINDENT VISZ !!!
Kedves Babó-20!
Én nem írok le Neked címeket, viszont egy nagyon jó tanácsot leírok Neked - amit anno én is tettem az esküvőnk szervezésekor.
Csinálj egy szabad délutánt. Egy bögre valami társaságában, amit nagyon szeretsz, kezedbe toll és papír. Helyezd magad kényelembe, és kezd el összeírni azokat a számokat, amik életed során nagyon tetszettek, amikre szívesen emlékezel, amire azt mondod, hogy életed része! Persze, ajánlom figyelmedbe, hogy a kedves párodat is kérdezd meg, neki van-e kedvenc száma, van-e olyan, amit szívesen hallgatna meg stb... Ha nincs, szerencsés vagy, önállóan össze tudod válogatni, amit gondolsz! :D
Miközben írod össze a számokat, tervezd meg, hogy mennyi idővallumra gondoltál, mi az, ami még belefér? Ha ezzel megvagy, és úgy gondolod összeírtad a számokat, kezdj el szortírozni, rangsorolni!
Hidd el a legvégére össze fog állni a kép!
Nekem bevált! :D
Enya - Only time
Enya - May it be
Diana Ross & Lionel Richie - Endless Love
Alan Silvestri - Forrest Gump Theme (ez valami gyönyörű!)
Love Actually Soundtrack-Glasgow Love Theme
Jaa, és Vangelis - Űrszekerek (én erre vonultam be)
Mariah Carey & Whitney Houston - When You Believe
Szerintem:
Enya:only time
demjén:Nekem most kell el döntenem
Sixpence none the richer: Kiss me
két összeillő ember
anyák köszöntése Emberek- Mama
a végéra Ákos - ilyenek voltunk
Nekünk ezek voltak
korda gyuribá - Gyöngéden ölelj át
Gladiátor filmzene
ennio morricone
Mármint magára a ceremóniára? -Time to say goodbye-Andrea Bocelli(nagyon szép)
Vagy a bulira?
További ajánlott fórumok:
- Tepes Ibi szeretné összegyüjteni barátait, de új arcokat is megismerni
- Polgári esküvőre, illetve nyitótánchoz (keringő) keresek szép, romantikus, lassú zenéket. Tudsz javasolni...?
- Tudnátok ajánlani nekem esküvőre (csak polgári) zenéket bevonuláshoz, aláíráshoz, csókhoz, koccintáshoz?
- Tudnátok nekem zenéket ajánlani esküvőre?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.
- Milyen filmzenéket ajánlanátok esküvőre?