Sminktanfolyam Szeged (beszélgetés)
Sziaaa!!!
Igen érdekelne, jól hangzik :) Megköszönném, ha meg adnád az elérhetőséget, ahol utána tudok nézni! Egy próbát megér, hátha lenne itt Szegeden is :) Egy 2napos képzés is jobb, mint a semmi :)
Köszi!!!
Szió!
Iwiw-en kaptam!
Tisztelt Szalonvezető!
Gyimesi Szilvia vagyok, az MF smink suli tulajdonosa és vezető sminkese. Amerikában 12 évet sminkmesterként és a MAC oktató sminkeseként dolgoztam. Iskolánk nagyon sikeresen működik Budapesten, de sajnos minden képzés Pesten és a környékén érhető csak el. Nagy érdeklődésre való tekintettel, tervbe vettük, hogy más nagy városokban is tartanánk képzéseket, hogy Önök is lehetőséget kapjanak, hiszen a sminkes szakma virágzik.
Kozmetikus végzettség nem szükséges.
Terveztünk egy 2 napos képzést, aminek témája a nappali, alkalmi és esküvői sminkek és technikák.
MAC professzionális sminkekkel dolgozunk. A tanfolyamról bejegyzett oklevelet adunk.
A képzés ára:40000 Ft
Ha érdekel, megadom hol lehet érdeklődni.
Sziasztok!
Olyanoktól szeretnék infót kérni, akik Szegeden vagy Szegedhez könnyen megközelíthető helyen végeztek sminktanfolyamot. Nagyon érdekel a téma, de sajnos nem tudom hol lehetne ezzel kapcsolatban infót gyűjteni, valamint tanfolyamot végezni. köszi :)
További ajánlott fórumok:
- Sziasztok szegedi anyukák!
- A szegedi klinika diétája
- Il-makiage sminktanfolyam-vagy egyéb sminksuli- megéri?
- Tudja valaki, hogy Pécsett hol lehet sminkelést tanulni és papírt is kapni róla? Magyarul sminktanfolyamot keresek!
- Tud valaki sminktanfolyamot Baján vagy környékén?
- Tudna valaki egy megbízható sminktanfolyamot ajánlani?