Skorpió férfi-Mérleg nő páros (beszélgetés)
Szia!
Nah mi volt szombaton, ellen tudtál állni a skorpiónézésnek?:)
Hát ez az az a bizonyos nézés....hát attól eltudnék olvadni, én sem vagyok egy könnyen megadós típus.
De úgyérzem veszélyben leszek szombaton mellette, mert nem fogok tudni ellenállni.:D:Dsajnos most van az hogy nyugodt csendes, mert egy munkahelyünk van itt méginkább nagyobbak az indulatok. De szombaton éjjelre meghívott gyógyfürdőzni ahol csakis kettesben leszünk...ott mi lesz már most végem van:D:D:D:Dáhhh
Nekem is ez volt. Én soha nem adom magam könnyen, kelljen értem küzdeni...Az első "randin" kb 10 perc után már megcsókolt, mert nem bírtam neki ellenállni.
Nálunk úgy volt, h még nagyon fiatalka, 14 voltam mikor megismertem egy nyaraláson. Ott semmi nem volt, még kicsit talán le is néztem, nem vt a legszimpibb. És pont a barátja próbált felcsípni, ami vicces vt, lévén h 14 voltam, ő meg 19:D
Aztán 3 évig nem is láttam, meg semmi. Utána egyszer jött hozzánk a barátjával egy szülinapra (mert a barátja anyum munkatársa), és még akkor sem volt úgy hirtelen semmi, csak másnap reggel (mert ott aludtak nálunk), mikor én kis csini nyári fehér miniszoknyában ellejtettem előttük, és elkezded fűzni, hát teljesen elvesztem:)
És utána a szexnél is így voltam. H féltem, mert h mégiscsak 6évvel idősebb nálam, és mivan ha csak ki akar használni. Nem adom magam hamar. Hát mégis megkapott, pedig semmit nem csinált, csak úgy nézett...:D
Amúgy szerintem sokat számít az aszcendens. Én nem igazán vagyok igazi mérleg, sokkal jellemzőbb rám a vízöntő aszcendensem. A páromé oroszlán, van benne vmi, de ő inkább skorpió. Tapasztalataim alapján (a legjobb barátja is skorpió) a fő probléma náluk az elkötelezettség, pl. mind2jük úgy van, h ő tuti soha nem sősül meg. A párom 27, barátja 26 lesz idén, de még eszükbe sem jut h X éven belül gyerek, család...
Nálunk most az okozza a kapcsolatunkban a problémát, h neki kellene az h küzdjön értem. H ne legyek számára mindig elérhető, és néha tegyem kicsit féltékennyé...:S Ami vicces, mert abszolut nem féltékeny típus, és mellesleg fél éve együtt élünk, szóval nehéz összehozni h "ne érjek rá"....
Amúgy humorban topon vannak, szerethetőek nagyon, csak meg kell szokni h más az életfelfogásuk...És ki tudja, hátha egyszer benő a fejük lágya:)
Hát üdvözlök mindenkit!Lesz egy furcsa kérdésem, azt hiszem beleestem egy skorpíó férfiba én mérleg vagyok. Az az igazság hogy nekem eddig beváltak a dolgok amikor más jegy szülötteivel létesítettem kapcsolatot.
Esetleg valaki tud hozzászólni egy ilyen párosításhoz:DKöszönöm
További ajánlott fórumok:
- Skorpió nő, mérleg férfi? Milyen párost alkotnak? Tapasztalatokat kérnék.
- Kos férfi és Skorpió nő párosításáról mi a véleményed?..
- Bak férfi, skorpió nő. Hogy tudnám a bak férfit meghódítani, illetve milyen párost alkotnak?
- Skorpió férfi, ikrek nő párosítás
- Milyen páros lehet a kos férfi-mérleg nő?
- Ikrek skorpió páros