Simple Pay alkalmazást érdemes használni? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok.
Simple Pay alkalmazást érdemes használni?
Saját tapasztalatbol mondom hogy az utóbbi időben nem érdemes (nem is lehet, nekem +sok embernek) Kb 2 évig használtam rendesen minden gond nélkül,mig egy októberi frissités után ujrakellett volna regisztrálni a kártyámat ami többszöri kisérletre sem sikerült. Felhívtam az ügyfsz-t ahol elküldtek a bankomhoz ott elmondták hogy a simple nem viszi végig a tranzakciót ők nem tudnak ezzel mit kezdeni. Ami azért is hihető mert a kártyám mindenhol jó, egyedül a simpl-nek nem szimpi. Az app véleményeinél látszik hogy nem voltam/vagyok egyedül ezzel a hibával hanem vannak még jópáran.
Majd várom a válaszukat
Lehet mást vontak sajnos még nem látszik mit majd pár nap múlva mikor könyvelik (gondolom)
Írtam nekik töröljenek mindent mert már levonta 500 Ft-ot (100 Ft-ként) de még mindig azt írja aktivaljam.
Azonnal töröljenek!
Koszonom én ebből nem kérek!
Letöltöttem
De nem értem most nekem fél kell töltenem pénzt erre a simple kártyára? Vagy hogy működik ez?
Bankkártyát nem okos dolog a pénztárcában tartani. Ha eltűnik a pénztárca, mindened hirtelen odavan, esetleg haza se tudsz menni.
Egyébként én asztali gépről is használom a SimplePay-t.
Köszi. A jelszó bepötyögése nem lassitja le a fizetést?
Mert akkor a kártya jobb. De lehet, majd kipróbálom.
Nem ismerem az alkalmazást de felötlött bennem egy kérdés:
ha elhagyom vagy ellopják a telefonom, le lehet ugyanúgy tiltani, mint a bankkártyát vagy simán vásárolnak vele?
A csekkeket az icsekk alkalmazassal én is online fizetem.
Csak vásárlásra üzletekben használnám. Akkor neked jók a tapasztalataid. Köszönöm
Használom 3 hónapja.
Nagyszerű, könnyű!
Nem kell postára mennem azon csekkeket feladni, amik még csak csekken jönnek fizetni való.
Nagyon sokrétű, magyar, könnyű, eddig maximálisan biztonságos.
Szervusztok.
Androidos telefonom van és szeretném használni a Simple Pay app-ot, hogy a telefonnal is tudjak fizetni a termináloknal a boltban hogy ne kelljen a bankkartyamat mindig elővenni.
Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Működik az alkalmazás? (sajnos sok negatívumot olvasok a play áruházban róla) érdemes letölteni?
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Paypal alkalmazást hogyan kell használni?
- SOS! Ki tudna segíteni abban, hogy miért nem tudom a pic-upload.de fájl alkalmazást használni egy jó ideje?
- Meg tudná nekem valaki mondani hogy a ColorNote alkalmazást hogy kell használni? Nem tudom a képernyőre kirakni jegyzetként