Segítsetek fülbevalót választani! (beszélgetés)
Szia!
Megnézegettem őket,főleg úgy,hogy a fejen hogy néznének ki.
Nekem az újak közül a 3. a lyukas szív kövekkel és az 5. ami 3 részből áll,közepén kő-tetszik a legjobban.
Kíváncsi vagyok másoknak mi tetszik:)))
A harmadik kislányosabb,de aranyos.Az tényleg jó a mindennapokra.
Neked nem tetszenek az utána lévő félkarikák?Van amelyikben kő is van.
tetszik. van ilyenem ezüstben is.... De volt hozzászóló,aki gyerekesnek írta. :( ezért kicsit elbizonytalanít.
ezüstben,rajtam:
A mindig arany nekem sem jön be,ezért van sok,nagyon szép bizsum is.Ruha és hangulat függő hogy mit veszek fel.
Viszont számos ismerősöm csak aranyat hord,mindenhez.Nekem mondjuk nem is mutat a szőke hajamhoz.
Neked milyen színű a hajad?
Szerintem az első fiatalos, a második elegánsabb.
Én feltűzöm a hajam munkába és zakót hordok, vagy kosztümöt, pedig fiatal vagyok, de a munkám megkívánja. A zakók miatt a másodikat választanám, van egy majdnem ugyanilyenem is.
De én a "csavaros" füliket mindig kiveszem éjszakára, mert szúrja a nyakam éjjel. De mindig a hangulatom választja ki, hogy arany-, ezüst-, vagy színes ékszereket viselek-e aznap.
A mindig arany unalmas.
sportos,de van amikor elegáns ruhákat hordok. a hajam elég hosszú,de általában gumizva,csatolva hordom.
én inkább a cseresznyésre szavaznék,mert az fiatalos,csajos. de nehéz dönteni
Nekem is a második tetszik jobban.
Sztem nem öreges.
Szerintem nem. De nem ismerlek.
Akkor legyen a másik :DDDD Szerintem az neked is jobban tetszik :D
Nem öreges:)))Bár én öreg vagyok,lehet h azért tetszik jobban?
Ha mindennapra szánod,akkor függ attól h milyen stílusú ruhákat hordasz,és hol dolgozol.A 2. ui.feltünőbb,de én azt szeretem mert a hajam részben eltakarja.Neked milyen hosszú a hajad?
További ajánlott fórumok:
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Jó pasik mikor választanak csúnya nőket?
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Ha újra kezdhetnéd, milyen foglalkozást választanál magadnak!
- 2 férfi közül választani
- Sziasztok! segítsetek, milyen szakmát érdemes választani mostanában? pl.: asztalos, informatikus, gépészt, stb ...