Segítsetek! Bajusz probléma:( (beszélgetés)
A szules allatt/utan jelentkezo hormonalis elvaltozasok kovetkezteben ...jujj belegabalyodtam:D szoval az ilyen dolgokkal,jobb varni,mig a hormonok szepen lecsillapodnak!
Pl a terhesseg alatt elojovo majfoltot sem szabad semmivel sem kezelni,mert el szokott mulni amikor a hormonok rendezodnek.Lehet ez is ilyen,es par honap mulva nyoma se lesz,magatol elmulik.
Ha nem,akkor egy hormonalis kivizsgalas javasolt.
Ollót elfelejteni. Gyantáztatás kozmetikussal.
Ajánlott még egy hormonális vérvétel,mert ez megemelkedett tesztoszteron szintre utal,és erre vannak gyógymódok.
Köszönöm a tanácsokat:)
azért nem tudom elfogadni mert ez most szülés után jelentkezett...
Szortelenito kremet is hasznalhatsz ra,de valami jobb minosegut.Azt otthon magadnak is fel tudod kenni gond nelkul,amikor ugy erzed,hogy kicsit is szur,vagy mar latszik es zavar.Par perc es mar ott sincs a bajusz.
Vagy esetleg egy vegleges szortelenites,pl lezer vagy ipl villanofenyes,nem nagyon ismerem oket,utana kell olvasni melyik a legjobb.ez kicsit dragabb,de egyszer kell kifizetni es valami neves szalonban csinaltatni,aminek jo hire van,es egy eletre bucsut mondhatsz ennek a kellemetlensegnek.
Gyantáztass. Ollóval levágod? De hogy? Mindegy is, szerintem térj át a gyantára.
Esetleg szőkíttesd ki, de az meg nagyon csillog, és csak akkor jó, ha amúgy kevés van, úgyhogy igazán nem javaslom.
Szia!Nyugodtan menj el,és gyantáztasd le!Ha normálisan le van,nem fog egyáltalán kipattogni!
Nekem kb 1-1,5 hétig sima,nincs vele gond!
Csajok segítsetek!
Kétségbe vagyok esve,csúnyán bajuszosodom:(kiszoktam szedni csipesszel.vagy ollóval levágom de ez nem megoldás és csúnya.
mit csináljak?
gyantáztassak?attól nem pattog ki?meddig lesz szép szörtelen?
További ajánlott fórumok:
- Epe problémákkal küzdők segitsetek, milyen ételeket nem volna szabad enni 1epésnek?
- Izületi problémákra mit tudtok ajánlani?Anyukámnak szeretnék felkutatni valami jót és hasznosat, segítsetek légyszi!
- Menzi probléma :(.. segitsetek!!!
- Párkapcsolati problémák? Vagy túl érzékeny vagyok? Párom vs család? Segítsetek!!!
- Hitellel kapcsolatos probléma, kérlek segítsetek tanácsokkal!
- Eltévedt e-mail-ek! Freemail probléma? Mit tegyek? Segítsetek!