Segítenétek Eldönteni egy vitát? Felrobbanok a dühtől (beszélgetés)
Aham. :)
Olyan jó volt anno... ;)
De jó kis fórum volt ez is! :)
Tárgytalan. Ez a fiú már délben sem a forma 1-t nézte.:)
[link]
Na épp most látom, hogy nyitott egy másik fórumot . Szakított végre ezzel a pasassal.
Én értem. Az igazi F1 rajongók így is tesznek, de ő gondolom nem az, mivel a lány szemére vetette ,hogy nem szólt neki hogy vasárnap nagydíj lesz.
Gondolom,ezért senki se szakít a másikkal,de a hosszú időn át tartó iylen témájú viták ,meg hazudgságok sokat ronthtanak a kapcsolaton.
Nem mondtam én,hogy könnyű dolog,lehet belőle nagy sértősés,meg vita.De ha már az elején lezajlik,akkor későbbi vitákat,meg hazudozásokat,meg rokonoknál megesett ciki dolgokat lehet vele megelőzni.
Nem érted te ezt.:)))
A Forma1 nem kifogás. Évtizedek óta a vasárnapi programjainkat a F1-hez idomítjuk. Viszont a programot előre tudjuk márciustól. Ki van téve a falra.:))) És nem, nem igérkezünk el ebédre F1-es vasárnapokon.
Majdnem azt írtam,hogy mert úgy 'illik'...de aztán rájöttem,hogy ebben a történetben sajnos nem sokat nyom a latban,hogy mit illik és mit nem.
Ez esetben nem 'rendelek' ebédet magamnak tőlük,és ha mégis elígérkezem egy adott időpontra,akkor el is megyek.Hiszen ott már nem a szimpátia a lényeg,hanem az adott szavam. Szerintem...
Akkor sem ismeri. Ahhoz , hogy véleményed legyen valakiről ismerned kell. Bár ha a pasimat két év alatt nem tudnám rávenni , hogy ismerje meg a családomat már rég lapátra tettem volna. Kíváncsi lennék, hogy a lány ismeri e az ő családját.
Két év alatt csak szóba kerültek már.
Csakhogy amig nem ismeri oket nem mondhat ilyet.
Akkor tenyleg eleg furcsa kapcsolatuk lehet , ha ket ev utan meg nem ismeri a csaladot es ugy latszik nem is akarja megismerni oket , ha ilyen kifogasokkal jon mint a F1.
Hehe. Megnézném azt aki ezt egy válrándítással elintézi. Nyers átiratban kb ezt jelenti: imádlak szívem, de a családod gáz.
van ilyen..akkor meg kell szépen mondani,hogy: ne haragudj,de szerintem nem lenne jó,ha találkoznék a családoddal,nem válna a kapcsolatunk javára.
Szerintem teljesen egyértelmű, hogy csak használati tárgy vagy neki.Élvezi a társaságod, ennyi.
Létezik módszer a forma 1 felvételére.Normális ember ha beígéri magát az elmegy, és időben.
Viszont a te oldaladról meg kicsit úgyérzem túl sokat akarsz a pasidtól,23 évesen lehet, hogy túlságosan ragaszkodsz,és eltaszítod magadtól.
Szerintem nektek nem kellene együtt lenni,ez olyan tiki taki se veled se nélküled kapcsolat lesz.
Nem másik pasi, ez egy harmadik fórumból kiderült.
Én nem szoktam nézegetni senki interaktivitását, mert a jelen kérdésekkel foglalkozom, nem a múltbeliekkel, de ezt a témát és fórumindítót speciel "ismerem",...innen a Hoxáról.
Ismertem már olyat akit bírtam, de a hátam közepére nem kívántam a családját...
Na,mi lett végül?
Én ilyen esetben,ha apáromnak a forma1 fontosabb,akkor megadtam volna neki a nővérem számát,és megmondom,hogy hívja fel őt,és kérjen elnézést.Mondja meg,hogy forma 1 et néz,és emiat később érkezünk.
Aztán hogy hajlandó-e ezt a telefont megereszteni,vállalni a felelőséget,hogy forma1-et néz a meghívás helyett,ez sokat elmond róla.
És a nővérem is tudja,hogy nem rajtam múlt az elmenés.
Én nem falaznék egy felnőtt embernek ilyesmi miatt.Vállalja a választását,döntését mások előtt is,nehogymár én terheljem a szervezetemet,és a nővéremmel való kapcsolatomat egy hazugsággal.
Amúgy egy szóval nem írta, hogy két éve vannak együtt. Valaki itt bemásolt egy májusi hozzászólását a fórumindítónak, de ez lehet, hogy azóta már egy másik pasi. Bár ezt nem erősítette és nem is cáfolta így mindenki csak találgat.
Hú ezt nem is olvastam! Valahogy átsiklottam felette. Így már súlyosabb, ha két év után valakinek egy F1 fontosabb, mint a barátnője és az ő családja!!! Egy biztos. Ha ennek ellenére beállított hozzájuk, akkor ennek igen csak vastag bőr van a képén! Minden normális ember elsüllyedne a szégyentől, hogy átrázta élete párja hozzátartozóit. Érdemes lenne azon elgondolkodnia a fórumindítónak, hogy ő mennyit jelenthet a "párjának"?! Én lehet, hogy elhagynám vagy szivatóra tenném, de kegyetlenül és jó sokáig. Ha kibírná és ezerrel teperne, akkor talán megbocsátanék. Viszont, ha békén hagyna akkor kalap-kabát, mert akkor csak jól érezte magát velem két évig és többet nem is akar.
Úgy értem, a szülőkkel. Ez most a nővérénél volt, remélhetőleg sikerült elsimítani a nézeteltérést.
Hát nem tudom!
2, azaz: Kettő év, az manapság rövid idő?????
Első családi ebéd általában egyszer van de, ha rajtam múlna ilyen pasival biztos nem lenne második. Remélem visszajön a fórumindító és beszámol hogy sikerült.
Nem értlek! Miért kellene sms-t küldeni???:)
Tudom, én is néztem. De máskor is lesz F1, ahogy valószínűleg családi ebéd is.
További ajánlott fórumok: