Sárgarépa torta 2. recept
60 perc
A Sárgarépa torta 2. hozzávalói:
500 g repa
250 g teljes kiörlesű liszt
30 g xillit
1 dl olaj
1 dl tej
4 db tojas
150 g diot
1 sütőpor
Őrölt fahéj
1 van.cukor
Krémhez:
250 g mascarpone,
Édesítő
Baracklekvár 2-3 ek.
sütöpor fahejat is lehet bele es vanilias cukrot. Öszekevered a repat lereszeled és mehet a sütőbe. 200 fokon sutottem, eloszor lefedtem a tetejet, utana pedig tuprobaig sutottem.
mascapone krem: 250 g-os mascapone, edesito es a szenzacios otlet ! Baraclekvar, nagyon fincsi lett a krem.
Kettevagtam, megkentem es a tetejere is.
Ez mar az en keszitesem a kepen :)
Fejjel lefele, waaaa... De nagy siker volt!
A Sárgarépa torta 2. elkészítési módja:
A répát lereszelni és minden mással összekeverni alaposan, majd mehet a tortaformába. 200 fokon sutottem, eloszor lefedtem a tetejet, utana pedig tuprobaig sutottem. mascapone krem: 250 g-os mascapone, edesito es a szenzacios otlet ! Baraclekvar, nagyon fincsi lett a krem. Kettevagtam, megkentem es a tetejere is. Diszeites ek egy fel dio a szeletek tetejére.
Szuper recept, probaljatok ki!
Kategória: Reform ételek receptjei
A receptet beküldte: Cucicsillag, 2014. aug. 5. 20:05
A sárgarépa torta 2. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.