Salvus víz kismamáknak is jó? (tudásbázis kérdés)
nem hiszem :)
de sajnálom, hogy nem vált be :(
sajnos valamelyik nap kihánytam és azota is undorodok töle.maradt a gyogyszer,amit a doki felirt.
sztem egyedül vagyok ezen a bolygon,akinek nem vált be a Salvus viz....:/
Olyan az íze, mint a tengervízé.
Hidegen nem olyan rossz (mondjuk hármas) :)
hozzá lehet szokni ;)
sós íze van, és fura utóíze. Hidegen ihatóbb, akkor nem érzik annyira.
Most spec nem tudnám meginni, de akkor annyira szenvedtem, hogy bármit megtettem, csak segítsen :S
Nincs mit jobbulást, már nincs sok hátra :)
Egébként kipróbálhatod még a rennie-t, hátha neked beválik. Nekem sajna semmit nem ért, a végén a doki széttárta a karját, hogy már nem tud mit adni, majd ha megszülök elmúlik :(
Addig napi 3 daedalonon éltem, hogy valami megmaradjon bennem, + ehhez jött még a gyomorégés :(
Mennyire rossz az ize?????
10-es skálán kb hahyasz adnátok?
Köszi,de nekem sem a renni,sem a lugos viz,sem a gaviskon,sem a homeos bogyo eddig nem vált be.
A dokim irt fel gyogyszert,de jobb szeretem a természetes megoldást.
Köszi!
Én az 5.-töl a 13.hétig hánytam minden este savasat.Utána sokkal jobban lettem,de most a 27.héten megint volt egy rokakoma,érzem ezt az égö nyelöcsö érzést.Sajnos olyan mintha rosszabb lenne ,mint az elején.Sok mindent kiprobáltam,de most már rászánom magam a Salvus vizre,mert csak jokat hallottam.
Szegény,sajnálom,h te is olyan rosszul voltál.
Én is azt az adagolást hallottam,amit irtál.
Köszi mégegyszer!
Szia!
Én ittam egy ideig, de mivel vizesedett is a lábam abba kellett hagynom, mert ennek nagyon magas a só tartalma. Úgyhogy amire jó lett volna (gyomorégés) az nem volt jó a másik bajomra (vizesedés).
Ha nincs vizesedés panaszod, akkor idd nyugodtan, mert tényleg jó. De azért próbáld ki a Rennie tablettát is, nekem az jobban bevált.
Szia!
Napi 2 dl-t ossztottam be egész napra (kis üvegbe töltöttem) és kortyoltam belőle amikor úgy éreztem hogy kell.
Hidegen ihatóbb volt. Amúgy bevált, a 30. hétig végig hánytam a terhességet (többek között a sok sav miatt is), ritkultak tőle a hányások. Sajna későn javasolták :(
Érdekelne,h aki használta gyomorégésre az meg volt e vele elégedve?Kuraszerüen hogyan fogyasztotta?
Köszi!