Sajtos stangli recept
A Sajtos stangli hozzávalói:50dkg liszt
50dkg túró
50dkg Ráma margarin
1 evőkanál só
A Sajtos stangli elkészítési módja:
A hozzávalókat jól összegyúrjuk, majd fél órára hűtőbe tesszük. Ezután fél centi vastagságúra nyújtjuk a tésztát, majd késsel vagy derelyevágóval tetszés szerinti hosszúságú és szélességű rudakat vágunk belőle. Kivajazott tepsibe tesszük, a tetejüket tojással megkenjük, majd köménymaggal és sajttal megszórjuk,majd megsütjük.
Aki szereti a sósat, annak ez nagyon ízleni fog.A hozzávalókból kb 4 tepsi jön ki, úgyhogy ha valaki kevesebbet akar nyugodtan felezze a mennyiségeket.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: cony4, 2007. szept. 16. 21:05
A sajtos stangli elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.