Rush afrodiziákum, avagy ki próbálta és kinek mi a tapasztalata? (beszélgetés)
Sziasztok!
Pesten hol tudok beszerezni ilyet?
Én is próbáltam már. Az az egy bajom van vele csak, hogy nagyon kevés ideig hat.Azt meg nem mondanám, h túlzottan drága, mert nekem egy kis üvegcse hónapokig elég volt. Ebből a szempontból nem sok érte kb 2500-3000Ft. Szerintem.
Az tény, h drog. Minden, ami módosult tudatállapotot idéz elő az drog. Igen, a szex is drog. :)De tényleg.
Viszont nálam is van valami egészen más, amivel feldobjuk a szexuális együttléteket(nem csak azt), de az viszont teljesen illegál, de vállaljuk a kockázatot, mert az valami iszonyatosan jóóóóóóóóóóó!
Szia!
Szerintem nem is drága és mivel nem vagyok rákattanva elég sokáig kitart egy üveg. Amíg feketén lehetett csak beszerezni volt, hogy 5e ft-ba került egy fiola.. Ehhez képest tök jó áron lehet a boltokban kapni.. Azért nagymennyiségben nem kéne.. Mit kezdenék annyival? Borból sem veszek egy hordót azért, mert olcsóbb.. Amúgy köszi.. :)
Szió:)
Én egy más valamit próbáltam kb.10 évvel ezelőtt,arra a dologra is azt mondják nem lehet rászokni,viszont annyira jó volt vele a szex,hogy mindig így akartam.Egy egész nyarat végignyomtam így.
Szóval nem igaz az,hogy nem okoz függőséget.Ha máshol nem is ,de a szex terén igen.
sziasztok!
én is próbáltam már, nekem bejött! nyílván vannak akiknek tetszik, vannak akiknek nem. Nekem csak annyi a problémám vele, hogy nagyon drága. Nagy mennyiséget kell ahhoz vásárolni, h olcsóbb legyen!
Találtam egy oldalt nemrég, ahonnan 1900-ért tudok venni. És még ha vki többet akar venni, adnakmennyiségi kedvezményt!
Minőségben ugyanaz! Ha vkit érdekel, küldjön privát üzit, és megadom az oldal címét, mert ide nem lehet kiírni
csá
Próbáltam, és csodás:-)
De mindenkit figyelmeztetnék: csak módjával:-)
Pár pillanat mennyország után már nem annyira kellemes mellékhatásokkal kell számolni.
De tény, hogy nagyon jó.
Szerintem is. Látszik, hogy nem haladok a korral. :)
Tinédzserkoromban tuti nem lehetett volna olyat kérdezni tőlem, amivel nem vagyok képben. :D
Bocsi, eddig még csak vidéken láttam, és ott bizony így árulják. :)
De tényleg.
További ajánlott fórumok:
- Fáncsika FanClub - avagy nem bolond itt senki!
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Köszönj szépen! :) Avagy jelenléti ív
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolai turpisságok, avagy hogyan próbáltál lógni a suliból
- Tud egy oldalt, ahol meg van a Call of Duty American Rush 3 végigjátszásának a leírása?