Ruha adásvétel, cserebere (beszélgetős fórum)
Idén is Ökoteregetünk a Föld napján, ápr. 22-én a Gödörben. Hozzátok el a MEGUNT, KINŐTT RUHÁITOKAT ápr. 19-én, vasárnap 10-től 19-ig, kaptok értük bónt, és ugyanannyit vihettek majd el helyettük a Föld napján, ápr. 22-én, szerdán a 16 órakor kezdődő csereteregetésen. A Föld napján az előgyűjtésen már leadott ruhákból 11-től szivárványt aggatunk a fasorba, és várjuk a további cserére váró ruhadarabokat.
Ésmégakkor: várjuk azoknak a jelentkezését, akik segítenének a rendezvény lebonyolításában akár a vasárnapi előgyűjtésen, akár a szerdai teregetésben.
okoteregetes@gmail.com
Fekete Angelika és Csetényi Lilla
Szia !
Nekem nagyon sok 52-56-os , javarészt Ulla Popken-es ruhám van eladó. Ha érdekel írj.
És gyönyörű86-98-as méretű, különleges kislány ruhák.
hello!
nekem van pár misso ruhám...jó állapotban,ha vaklakit érdekel:)
13,-ig.
De érdemesebb a nagypiacra a zsibibe kinézni, ott nemcsak kínai van.
bocs a zavarasert
Mi a Zsibi?
Sziasztok
Ki tud nekem segiteni! Megyek Debrecenbe de nem tudom hol vasaroljak Kinai ,olcso ruhat persze ujat. Valaki nekem a Cora-t mondta de Kinai uzlet nincsen vajon?
Koszi
Kérném szépen a segítségeteket!
A kisfiamnak szeretnék venni harisnyát, ami nejlonból van. A pamutharisnyák megnyúlnak és hordhatatlanná válnak. Hol tudok venni a 6 éves kisfiamra nejlonharisnyát?
Sziasztok, nekem van jó pár 46-50-es méretű eladó ruhám (pólók, blúzok, nadrágok, kabát). Kidobni sajnálom, mert nagy részét alig vagy egyáltalán nem hordtam; olyan üzletet viszont nem találtam, ahová bevennék.
Akit érdekel, keressen.
Remélem, ez nem minősül reklámnak... :)
Nohát mit látok, van ilyen topik is? Ha ezt tudom :))).
Bár már tárgytalan, mert nagyrészt elkeltek a nagyméretű nyári cuccaim. Nálunk járt anyám volt munkatársa 130 kilósra hízva, alig fért bele az én régi cuccaimba, de kellett neki mind... a kis harácsolós :).
Szia!
Sajnos nekem nincs cserélnivalóm ruhám, csak egy tippem.
Én mostanában fedeztem fel, hogy a C&A-ban mindenféle méret van. Azt hiszem 60-as a legnagyobb.
Mindig vannak akciók. Már 1000 forintért is vannak ruhák, amik az előző kollekcióból maradtak. Főleg évszakváltásnál.
Érdemes megnézni.
Sziasztok!
Elképzelhető egy olyan topik, amely segít az öltözködésben?Eladhatnánk, csereberélhetnénk a divatos, duci holmikat! Nem olyan könnyű ezekhez jó áron hozzájutni(((( Örülnék, ha így is segítenénk egymásnak!