Rubint Réka Jubileumi DVD-vélemények, ötletek, tanácsok (beszélgetés)
comb:60cm
csípő 107cm
has:100cm
Súly:70cm
Feszesebbnek érzem a böröm és fittebb is vagyok amióta a Rékára tornázom.Már látható a változás,mert más is észrevette,hogy fogytam és nem sokára jó rám a kedvenc farmerem is!!
Sziasztok!
Bocsi,pontosítok,a 11.15-nél kezdődő A verzió comb részében hallható szám címét és előadóját meg tudnátok mondani?
Köszi:)
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban,hogy a dvd-n az A verzió comb részében az 51.15-nél induló számnak ki az előadója és mi a címe?Köszi előre is:)
Tényleg nagyon profi, de én a felét szántam rá. Kicsit viccesnek tartom, hogy a futócipőm került ennyibe, ez meg csak egy műanyag doboz. :-) :-)
Viszont pad nélkül nem állok neki a comb résznek (nekem az a mumus)...
Szia!
A steppad engem is nagyon érdekelne!!!De nagyon!:)
Én Reebokot néztem neten, sztem Réka is arra nyomja a DVD-n!
Sziasztok,
Hátha nézi még valaki a sok torna között :-)
2 életbevágó kérdésem van
1) Hol tudnék venni normális steppadot Budapesten vagy online? Egyszerűen nem találok a neten semmi normálisat ( Hervis, sportworld kilőve - siralmas a választék...). Jó minőségűt szeretnék, ami masszívabb. Esetleg nem tudja valaki, hogy Réka az új DVD-jén milyet használ? :-) :-)
2) RR - napi 20 perc önmagadért dvd-n, a csípő résznél 14.16-nál indul egy zene ami nagyon tetszik. :-) Nem ismeri valaki? :-)
Előre is köszönöm a válaszokat és jó tornát nektek,
Kóczos
Tény én is láttam már 4-5ezerért is. mondjuk a drágábbak ált 250cm hosszúak, nekem 150-es van, de sztem az bőven elég :)
Viszont a step padok 10ezer közül mozognak, még nem sem ruháztam be rá, pedig biztos jobb vele a torna.
Gumiszalagot sokat használja, azt érdemes venni, 1500 ft körül lehet kapni, nem vészes!
ebben a dvd-ben már elég sokszor használja a step padot is, nekem még nincs, szóval a földön próbálkozom helyette. De vannak bizonyos gyakorlatok, amiket nem tudok pad nélkül megcsinálni...
Sziasztok!
Réka milyen kiegészítőket használ ezen a DVD-n? Súlyzót meg tudom oldani, de pl. gumikötelem, step padom nincs, ennek fényében szerezném be...
OFF
Igen, már meg volt csak unokatesóm megrendelte már elővételben hónapokkal ezelőtt és direkt a nevemre dedikáltatta. :-) Hát őszintén szólva nem vagyok az a bálványozós típus, úgyhogy először nem is örültem annyira neki – most kitettem a tokot a lejátszó mellé. :-D :-D :-D
ON
Lehet ennek hatására de ma brutál keményen lenyomtam 40 perc csípő popsit, 40 perc felsőtest (továbbra is ez a kedvenc), 10 percet hasat.
A csípő A verzió nekem nagyon tetszik ( bár a 2008as csípő verhetetlen), a B verziót pad nélkül elég nehézkes volt csinálni.
A felsőtest A is nagyon jó, a Bvel még barátkozom.
Zavaró, amikor eltűnik az óra, legalább annyira mint amikor a zene…
További ajánlott fórumok:
- Rubint Réka 2011-es jubileumi dvd
- Mikor kell kifizetnie a munkáltatónak a jubileumi pénzt?
- Alakreform Rubint Rékával! Edzés, ötletek, tanácsok...
- Iskolánk 60 éves. Milyen jubileumi programokat, rendezvényeket ajánlanátok megszervezésre?
- Mennyit szoktak a jubileumi jutalomból adózni?
- Jogosan nem kaptam jubileumi jutalmat?