RTL KLUB és TV2 (beszélgetés)
Én egyáltalán nem nézek már tv-t, sőt nincs is nálunk bekötve! Nekem ne tömjék a fejem a sok hülyeséggel! A bulvár hírek meg abszolút nem érdekelnek!
Neten mindig megnézem a híreket, ami meg kell film azt letöltöm!
Jaaa, értem! :)))
Engem nem érdekel, engem zavar (bár ezt honnan tudhatom, ha nem nézem????), ergo: szüntessék meg, de azonnal!!
:))
( mégsem értem a problémát! :(( )
Mindenki azt néz, amit akar. Vagy nem vesz televíziót. Nem csak Mónika show-ból áll az rtl műsora.
Színházi előadásokért meg el kell ballagni a színházba. Abból is háborgás lenne, ha folyton színházi közvetítés menne. És jogos is lenne a morgás.
Nem is értem, mi bajotok. Van vagy 100 csatorna, lehet választani.
Én azt gondolom, ha véleményed van erről a két csatornáról (szenny) akkor nézed.
Nem muszáj nézni, (én sem teszem)!
Ha pedig nem nézed, akkor miért zavar???
Gondolj bele, ha mindenkinek úgyanaz lenne az ízlése, most nem tudnátok miről irni.
Van csatorna bőven, ha az egyik nem tetszik átkapcsolok a másikra. Ha nem találok megfelelőt kikapcsolom és nem nézek tévét.Ha nagyon a képernyő elött akarok ülni ott a dvd. Ott a saját ízlésed szerint nézheted a filmet.
Ha színházat akarsz,járj színházba.
Amúgy a duna tv-n,a m1-en és itt ott szoktak lenni,ha nem ragadnál le a szennynél,akkor rájuk találnál.
Másrészt,egyszerűen ne állítsd be ezeket a csatornákat a tévéden és akkor a problémád már is meg van oldva,volt RTL-TV2 ,nincs RTL-TV2,ilyen pofonegyszerű lenne!:)))))
Honnan tudod ,hogy szennycsatorna,tán nézed a műsoraikat?:)))
AKKOR meg?
Nem tudom, hogy mi bajotok velük?
Van távirányító és átlehet kapcsolni, ha nem jó.
Én is így szoktam!
Szerintem azért van egy-két érdekes riportműsor .Bár bevallom ritkán nézem,mert ha beteg gyerekekről szól,nem bírom nézni.
A mónika és hasonló ineligencia romboló műsor meg hidegen hagy.Nem kapcsolok oda és kész.
én sem síratnám, ha megszünnének.
nekünk be sincs programozva, annyira utálom mindkettőt!